Κυριακή, 19/01/2020

Διαψεύδει ο Δήμος Λευκάδας τα δημοσιεύματα για κλήση της Αστυνομίας στο διοικητήριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα αναγραφόμενα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένα τοπικά «ΜΜΕ» περί κλήσεως της Ελληνικής Αστυνομίας την Παρασκευή 31/3/17 προκειμένου να «προστατεύσει» το Δήμαρχο και να εμποδίσει συμπολίτες μας να εισέλθουν στο Διοικητήριο για να συζητήσουν το μεγάλο πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα βοοειδή, είναι παντελώς αναληθή και κακοήθη.
Είναι τουλάχιστον γελοία και οπωσδήποτε ενέχει σκοπιμότητα η «πληροφόρηση» ότι αυτή η Δημοτική Αρχή κατέφυγε σε διαδικασίες προστασίας, η ίδια που πάντα συζητούσε, συζητά και θα συζητά διεξοδικά και εξαντλητικά με όλους τους πολίτες.
Άλλωστε είναι η πρώτη Δημοτική Αρχή στη Λευκάδα που επειδή επιζητά διάλογο και συμμετοχική διαδικασία, πραγματοποίησε πληθώρα προγραμματισμένων λαϊκών συνελεύσεων και ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσκλήσεις πολιτών, πρωτοβουλιών, φορέων και τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων.
Το πώς και γιατί προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας βρισκόταν στο Διοικητήριο, όπως και πριν στο Δικαστικό Μέγαρο, έπρεπε και μπορούσαν (αν ήθελαν) να το γνωρίζουν οι γνωστοί συντάκτες άρθρων και ανακοινώσεων, πριν δημοσιοποιήσουν τα στημένα «πορίσματα» και τις βαθυστόχαστες «αναλύσεις» τους.  
Η οργανωμένη και κατευθυνόμενη παραγωγή λιβελογραφημάτων, η εσκεμμένη παραπληροφόρηση και η συνειδητή κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής και αιρετών, χαρακτηρίζουν ακριβώς τους εκτελεστές και τους υποστηρικτές τους.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς η σχεδιασμένη, έντονη και αγωνιώδη υπέρ-προσπάθειά τους έχει γίνει πλέον αντιληπτή από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.
Λευκάδα 3/4/2017

                                                  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ