Δευτέρα, 20/01/2020

Ο Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης για την εκλογή προέδρου στην Νέα Δημοκρατία

Επειδή κάποια  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, αναγράφουν ότι δήθεν τάσσομαι στο πλευρό και ψηφίζω συγκεκριμένο υποψήφιο στην επικείμενη εκλογή υποψηφίου Προέδρου της Ν.Δ., θέλω να διευκρινίσω τα εξής:
1ον  Τον Πρόεδρο της Ν.Δ. τον εκλέγει πλέον ένα τεράστιο, μη χειραγωγούμενο, διευρυμένο εκλογικό σώμα από την Κοινωνία. Η εκλογή δηλαδή έχει φύγει από τα στενά πλαίσια μιας κομματικής ελίτ, με ότι αυτό σηματοδοτεί και συνεπάγεται.
2ον   Είναι ευθύνη της διευρυμένης βάσης της Ν.Δ. αλλά και με την ευρύτερη έννοια της Κοινωνίας να επιλέξει – παίρνοντας και την ευθύνη τον αυριανό Πρόεδρο και εν δυνάμει Πρωθυπουργό, που θα επηρεάσει άμεσα και έμμεσα το σήμερα και το αύριο του τόπου και κατ’ επέκταση θα διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο τα υλικά και πνευματικά αγαθά του Λαού.
3ον   Εμείς οι Βουλευτές, θέλουμε, μπορούμε και υποχρεούμεθα να στηρίξουμε τον Πρόεδρο, που η εκλογική βάση θα αναδείξει. Και έτσι εγγυώμεθα να διασφαλίσουμε  σθεναρά την ενότητα, την λειτουργία και την μαχητικότητα της Παράταξης με στόχο να γίνει γρήγορα κυβέρνηση.
Τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αποτελούν  εικασίες και συνειρμούς  αυτών που τα διακινούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ