Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

Την πλήρη ευθύνη στους χειρισμούς της κυβέρνησης για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια απέδωσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, κατά την τοποθέτησή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Τηλεοπτικού Σταθμού Antenna.

Ειδικότερα, ο κ. Μπάρκας ανέδειξε την απουσία κυβερνητικού σχεδιασμού, η οποία επηρεάζει άμεσα τις ζωές των προσφύγων και των πολιτών της Λέσβου και που μεγεθύνεται από την πανδημική κρίση. «Η κυβέρνηση δεν έχει πρόβλεψη και σχέδιο για το τι θα κάνει με αυτούς τους ανθρώπους, έπρεπε να έχουμε κρούσματα κορωνοϊού για να αρχίσει τα τεστ σε έναν χώρο, που ξέρουμε ότι ζουν άνθρωποι σε αριθμούς παραπάνω από ό,τι πρέπει. Έχουμε μια απούσα κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που παρέλαβε το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας με πέντε χιλιάδες πρόσφυγες, το έφτασε στις είκοσι μία χιλιάδες και τώρα επιχαίρει που ο αριθμός αυτός είναι στις δώδεκα χιλιάδες. Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο κ. Μηταράκης επιχαίρει όταν αναφέρει ότι η Μόρια θα γίνει κλειστό κέντρο, όταν ο ίδιος και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν προεκλογικά, ότι θα κλείσουν τη Μόρια. Η Νέα Δημοκρατία έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Λέσβου είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τώρα ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλο. Πριν ένα περίπου μήνα, ο κ. Μητσοτάκης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας έκανε φιέστα στα εγκαίνια του Νοσοκομείου. Δεν έχουν προσλάβει ούτε ένα άτομο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για έναν τόπο που πραγματικά έχει ανάγκες», επισήμανε κλείνοντας την τοποθέτησή του στην εκπομπή ο κ. Μπάρκας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω video:


1 σχόλιο για “Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια”

  1. Ο/Η Νικ λέει:

    Ας μας θυμίσει ο Μπάρκας ποιος έφερε την Μόρια στην κατάσταση που είναι;Προπαγάνδα κι αγιος ο θεός

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites