Πέμπτη, 16/07/2020

Η ΛΑ.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η πολιτική της κυβέρνησης για τα νοσοκομεία και την υγεία είναι συνέχεια μιας πολιτικής που στοχεύει στην κατεδάφιση της δημόσιας υγείας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών και οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,.
Μπροστά στα μάτια εξελίσσεται μας μια συνεχής υποβάθμιση του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Μια υποβάθμιση που δεν είναι δυνατόν να την αφήσουμε να περάσει έτσι.
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί τον Πρεβεζάνικο λαό
Να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση-συλλαλητήριο για το νοσοκομείο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και πολίτες που οργανώνει ο Σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου.
Για να διεκδικήσουμε, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων «την άμεση στελέχωσή του με το αναγκαίο εξειδικευμένο προσωπικό μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων και την αναγκαία κρατική χρηματοδότησή του ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται πλήρως , με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας»
.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.
OXI ΣΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ. ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.
ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ