Τρίτη, 20/10/2020

ΠΡΕΒΕΖΑΝΕ Σήκω από τον καναπέ σου … Έχει αγώνα αύριο!!!

Αν δεν σε νοιάζει η δική σου υγεία, δείξε τουλάχιστον ότι σε νοιάζει η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών σου, των εγγονιών σου και όλων των σημαντικών ανθρώπων για σένα!
12:30 αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, σήκω από το καναπέ σου, άσε για λίγο τον καφέ σου να σε περιμένει στην καφετέρια, κλείσε για λίγο το μαγαζί σου και έλα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ!
Εκεί αύριο οι Πρεβεζάνοι δίνουμε αγώνα, «παίζουμε μπάλα» για να νικήσουμε την πολιτική της τρόικας και των μνημονίων που επιδιώκουν να βάλουν λουκέτο στο Νοσοκομείο της πόλης μας!!!
Όσο πιο πολλοί κατεβούμε αύριο σε αυτόν τον αγώνα, τόσο μεγαλύτερη νίκη θα πετύχουμε!
Πρεβεζάνε αύριο παίζεις … «μπάλα» για την υγεία σου!!!Μην ρήξεις την «μπάλα» στην κερκίδα, δεν μπορεί να βάλει γκολ για σένα!
Αύριο οι πολίτες της Πρέβεζας έχουμε ιστορική ευθύνη!
Μην μείνεις αμέτοχος …Δεν ταιριάζει στην ιστορία σου!

Το αίτημα για δημόσια και δωρεάν υγεία, είναι ένα αίτημα δίκαιο, είναι ένα αίτημα που δεν χωράει σε «προαπαιτούμενα», είναι ένα αίτημα που δεν μπαίνει σε καμία «διαπραγμάτευση» και θα το υπερασπίσουμε μέχρι τέλους.

Εμείς θα είμαστε, μέχρι το τέλος αταλάντευτοι στον αγώνα για την υπεράσπιση ενός Συστήματος Υγείας αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν, με ελεύθερη πρόσβαση όλων των κατοίκων σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, γιατί η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:30μμ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ