Ούτε κουβέντα για νέο Νοσοκομείο στην Πρέβεζα από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Περιοδείες πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας με επικεφαλής τον Κώστα Μπάρκα.Ενδιάμεσος σταθμός ήταν και το Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου οι υποψήφιοι συνομίλησαν με το Νοσηλευτικό Προσωπικό, άκουσαν για ακόμα μία φορά τα προβλήματα και έδωσαν για ακόμα μία φορά υποσχέσεις….
Αυτή την φορά από το κάδρο της υποσχεσιολογείας εξαφανίστηκε η δημιουργία νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα και τι να το κάνουμε άλλωστε, αφού σύμφωνα και με τα πρακτικά συνεδρίασης της διοίκησης του Νοσοκομείου,έγινε αποδεκτή η προοπτική συγχώνευσης του Νοσοκομείου της Πρέβεζας με αυτό της Λευκάδας…
Μάλιστα ο κ. Μπάρκας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αιμοδότησε το σύστημα υγείας με 4.500 προσλήψεις, αν βέβαια έλεγε και πόσοι από αυτούς ήρθαν στην Πρέβεζα θα μας ήταν πιο χρήσιμο, αλλά προφανώς για να γενικολογεί δεν γνωρίζει …

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ  .
 Στην τελική ευθεία  για τις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  εντείνουν την προσπάθειά τους, διαδίδοντας σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νομού Πρέβεζας το κεντρικό μήνυμα της προεκλογικής εκστρατείας  «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, κερδίζουμε το αύριο».
Σ’ αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησαν περιοδεία το πρωί της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου, σε Άγιο Γεώργιο, Κερασώνα και Παναγιά του Δήμου Ζηρού, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας περιόδευσαν σε Σαμσούντα και Σινώπη. Ενδιάμεσος σταθμός της περιοδείας τους, η επίσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση, κατά την οποία αναδείχτηκαν τα σημαντικά ζητήματα της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Μπάρκας, Σπύρος Βελέντζας, Βαγγέλης Τζάκος και Δήμητρα Καστάνη τόνισαν «Η νέα συμφωνία μας δίνει δυνατότητες να κάνουμε αλλαγές  και σκοπεύουμε  να στηρίξουμε ¨με νύχια και με δόντια¨ το δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου Πρέβεζας, γιατί είναι μια δομή που καλύπτει  την ευρύτερη περιοχή. Οι 4.500 προσλήψεις με τις οποίες ¨αιμοδοτούμε¨ το σύστημα υγείας για φέτος είναι ένα θετικό βήμα που κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση. Στόχος μας είναι η διασφάλιση καθολικής πρόσβασης σε ποιοτική φροντίδα υγείας».
Στο τέλος της συζήτησης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισαν «Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας για να αποδώσει καρπούς χρειάζεται χρόνο. Δε μπορεί να μας ζητούν σε επτά μήνες να κάνουμε ό,τι δεν έκανε κανένα κόμμα για ολόκληρα χρόνια» και συμπλήρωσαν «Για να ολοκληρώσουμε το έργο μας, σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας στον αγώνα που κάνουμε για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Να  βάλουμε τέλος στον παλαιοκομματισμό και τις πελατειακές πρακτικές. Να υπάρχει διαφάνεια στη διακυβέρνηση του Συστήματος Υγείας μέσω σύγχρονης και αποτελεσματικής διοίκησης».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites