ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ:” Όχι σε κυβέρνηση συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία”

Κεντρικός ομιλητής της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας ήταν σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ο πρώην Υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης.

 Της συγκέντρωσης προηγήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Βούτσης επανέλαβε για ακόμα μία φορά την θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες για τρίτη φορά αλλά και δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία αφού όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον δημοσκοπικά ο άλλος κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος με τους ΑΝ.ΕΛ δεν θα είναι στην επόμενη βουλή.Μεταξύ άλλων σε ερώτηση που του έκανε το mypreveza.gr για το τι πρέπει να περιμένουν οι Έλληνες από μία επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και την εφαρμογή των υφεσιακών μέτρων του 3ου Μνημονίου που υπέγραψαν αναφέρθηκε στις “ποιοτικές” διαφορές του συγκεκριμένου μνημονίου από τα προηγούμενα 2 λέγοντας πως με το νέο μνημόνιο απαιτείται μικρότερο πλεόνασμα και έτσι θα μπορέσουν να “πέσουν” χρήματα στην πραγματική οικονομία με σκοπό την ανάπτυξη της και την σταδιακή αποκόλληση από τις πολιτικές του μνημονίου.
Επίσης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αλλαγή στις προγραμματικές και ιδεολογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να υπερασπιστεί το αντιμνημονιακό προφίλ του κόμματος είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ ήταν η μοναδική που πραγματοποίησε στάση πληρωμών απέναντι στο Δ.Ν.Τ.

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεοφάνειο Αίθουσα τέχνης, το προεκλογικό θερμόμετρο ανέβηκε αρκετά, ενώ αίσθηση προκάλεσε η επιστροφή και επίσημα του Μιλτιάδη Κλάπα στο παλιό πολιτικό του σπίτι και η παρουσία του παραιτηθέντα από την Νομαρχιακή επιτροπή της Πρέβεζας, Σπύρου Παγκράτη, ο οποίος μάλλον δεν προσαρτήθηκε στην Λαϊκή Ενότητα όπως άλλοι πρώην σύντροφοί του.

Τα βίντεο της συνέντευξης τύπου και της συγκέντρωσης θα ανέβουν τις επόμενες ώρες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites