Τετάρτη, 05/08/2020

Πρεβεζάνε, πριν ψηφίσεις την Κυριακή … έχε αυτά τα δυο μάτια στο μυαλό σου!

Δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην πόλη της Πρέβεζας ενόψει του Δημοψηφίσματος της Κυριακής.  Οι υποστηρικτές του ΝΑΙ και του ΟΧΙ αναμετρήθηκαν στην μάχη των εντυπώσεων με το ΟΧΙ να κερδίζει στα σημεία. 

Ο κόσμος δεν ήταν πολύς και στις δύο συγκεντρώσεις ωστόσο η συγκέντρωση της επιτροπής υπέρ του ΟΧΙ διέφερε κατά πολύ αφού οι παρευρισκόμενοι ήταν στην πλειοψηφία τους νέοι απλοί άνθρωποι και το κομματικό στοιχείο ελαφρώς μικρότερο, σε αντίθεση με την συγκέντρωση των υποστηρικτών του ΝΑΙ, όπου έλαμψε για ακόμα μια φορά η κομματική  «γερουσία»… και η μικρή σε αριθμό αυστηρά κομματική νεολαία! 

Η συγκέντρωση του ΝΑΙ πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Θεοφάνειο Αιθουσα με τους «ένθερμους» υποστηρικτές της Ν.Δ, του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του Ποταμιού και του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, να ακούν με ευλάβεια  τον βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ, Βασίλης Γιόγιακας και τους υποψήφιους βουλευτές Πρέβεζας με το Ποτάμι, ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, Παναγιώτης Ρεμπής, Γιώργος Δράκος, Μαρίνα Ντούσκα.
Από την άλλοι πλευρά η επιτροπή υποστηρικτών του ΟΧΙ, τόλμησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση σε έναν πιο ανοιχτό χώρο, αυτόν της Πλατείας Ελευθερίας και τα κατάφεραν αφού η συγκέντρωση λίγο μεν αλλά ήταν μεγαλύτερη και είχε δύναμη και παλμό.
Ομιλίες πραγματοποίησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας η Πέγκυ Κανελλοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» Δημήτρης Κωνής, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της Α.ΣΥ.Π Γιώργος Νίτσας, το μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Βαγγέλης Μπακόλας, ο δημοτικός σύμβουλος Πάργας Θανάσης Ράπτης και ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας ο οποίος στο κλείσιμο της ομιλίας του έστειλε το μήνυμα «Το ΟΧΙ  δεν αποτελεί απλά ένα σύνθημα. Το ΟΧΙ είναι αποφασιστικό βήμα για μια βιώσιμη, κοινωνικά δίκαιη, συμφωνία που θα φέρει την ανάπτυξη της χώρας και του λαού μας.»
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση του ΝΑΙ εδώ
και από την συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ εδώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ