Παρασκευή, 18/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τους ξίνισε … τους Θεσπρωτούς!!!

Θιγμένος αισθάνθηκε ο Δήμαρχος της Ηγουμενίτσας κ. Λώλος ο οποίος απέστειλε δελτίο τύπου για να προασπίσει τα κεκτημένα της Ηγουμενίτσας . Ο κ. Λώλος εξεμάνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου ο οποίος είπε ότι θα διεκδικήσει για την Πρέβεζα το αυτονόητο που είναι η έδρα του ΤΕΙ  λέγοντας μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την μεταφορά της Έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στην Πρέβεζα.»

Η αντίδραση του Δήμου Ηγουμενίτσας ήταν η ακόλουθη :
Σχετικά με τη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας
Με έκπληξη διαβάσαμε τη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας περί προσπαθειών του για τη μεταφορά της έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στην Πρέβεζα από την Ηγουμενίτσα που είναι σήμερα. Ευελπιστούμε ότι τα όσα ειπώθηκαν, στην έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος της Πρέβεζας, αποτελούν προϊόν ευφορίας της στιγμής και δεν αντικατοπτρίζουν την ενιαία πολιτική που ακολουθεί η Περιφέρεια Ηπείρου για την ανώτατη εκπαίδευση αλλά και γενικότερα για την ισόρροπη ανάπτυξη.
Η έδρα της σχολής είναι στην Ηγουμενίτσας και θα παραμείνει στην Ηγουμενίτσα.
Σε αυτό ως Δημοτική Αρχή είμαστε αδιαπραγμάτευτοι και δε θα ανεχθούμε από κανένα, να αποδημήσει καμία εκπαιδευτική μας βαθμίδα.
Καλούμε δε, όλους τους Θεσπρωτούς να μην αφήσουν καμία παρόμοια προκλητική δήλωση αναπάντητη καθώς και τον φίλο Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας να ανακαλέσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ