Τετάρτη, 23/09/2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Είστε περήφανοι με το θέαμα που παρουσιάζει σήμερα η Κυανή Ακτή;

Δεν μας εκπλήσσουν οι επιθέσεις, και ιδιαιτέρως κατά του προσώπου μου, που δεχόμαστε από πολλές πλευρές.
Καταλαβαίνουμε τον προεκλογικό εκνευρισμό και γι’ αυτό συνιστούμε  ψυχραιμία!
Τα τεράστια προβλήματα – οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά – που αντιμετωπίζει η Πρέβεζα και ο Δήμος Πρέβεζας, δεν είναι αποτέλεσμα της  δικής μου απουσίας και άγνοιας,  αλλά  της πολυετούς παρουσίας και «γνώσης» της πραγματικότητας τόσο του κ. Κλάπα, όσο και του σημερινού δημάρχου κ. Μπαΐλη.
Αυτό αποτελεί κοινή εκτίμηση των δημοτών της Πρέβεζας, οι οποίοι γνωρίζουν και πράγματα και πρόσωπα.
Για το έγκλημα το οποίο συντελείται στην Κυανή Ακτή, μιας και αναφέρθηκε στο θέμα ο κ. Κλάπας,  δεν ευθύνομαι εγώ δια της απουσίας μου, αλλά ο ίδιος ως πρώην δημοτική αρχή με τις επιλογές του, καθώς και η  σημερινή δημοτική αρχή, που προχώρησε στην υλοποίηση του έργου χωρίς να εξετάσει τι υλοποιεί.
Αυτό δεν είναι ούτε τσουβάλιασμα, ούτε συκοφαντία, αλλά η απτή πραγματικότητα.
Ρωτάμε λοιπόν και τους δύο: είστε περήφανοι με το θέαμα που παρουσιάζει σήμερα η Κυανή Ακτή; Αλήθεια ποια η θέση σας για το έργο, έτσι που εξελίσσεται σήμερα;
Αυτό δεν είναι ανάπλαση κι ακόμα περισσότερο δεν μπορεί να ονομασθεί ανάπτυξη.
Τέλος, για τους συνεργάτες και φίλους μου είμαι περήφανος διότι είναι άνθρωποι έντιμοι και ακέραιοι, ανιδιοτελείς και ερωτευμένοι με τη πόλη και τα χωριά τους, γνώστες σε βάθος των αντικειμένων απασχόλησης και ενασχόλησής τους και κυρίως άνθρωποι καθαροί και γι’  αυτό αποδεκτοί και αγαπητοί από την κοινωνία. Και κυρίως ήταν και είναι πάντα εδώ. Εσείς κ. Κλάπα τώρα είστε αλλού.

Πρέβεζα 9/4/2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ