Παρασκευή, 25/09/2020

»Ήθη και Έθιμα Χριστουγέννων των 28 χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Ήθη και Έθιμα Χριστουγέννων των 28 χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης» παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, Προστασίας και ανάδειξης Μνημείων κ. Νίκος Ανατολιωτάκης.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν από δεκάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς χριστουγεννιάτικα έθιμα από ευρωπαϊκές χώρες. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ι. Καραμπίνας, αρμόδιος για θέματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ιωαννίνων, αθλητικών υποδομών, ομαδικών αθλημάτων και λοιπών αθλοπαιδιών.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης (Europe Direct) Ηπείρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών και το Δήμο Ζίτσας, και με τη συμμετοχή Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν χριστουγεννιάτικα έθιμα χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ