ΠΡΕΒΕΖΑ: Πάμε σαν άλλοτε . . .


 Πέρασαν κάποιοι μήνες από τότε που η πρώην πίστα στον Κούκο πέρασε στα χέρια των ανθρώπων που την νοιάζονται περισσότερο από τον καθένα.
Εδώ και αρκετούς μήνες λοιπόν οι άνθρωποι του Συλλόγου Φίλων Μοτοσυκλέτας Πρέβεζας δουλεύουν ασταμάτητα για να κάνουν την Πρέβεζα πόλη του μηχανοκίνητου Αθλητισμού και πάλι και να δώσουν ζωή σε μια πίστα που κατά το παρελθόν έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η ολοκλήρωση της πίστας στον Κούκο είναι πια γεγονός. Απομένουν ελάχιστα για να δούμε την πίστα στην τελική της μορφή. Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας ήδη έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις και δίνουν ζωή στην πίστα σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο προετοιμάζοντας την για μεγάλες στιγμές και κάνουν τα πάντα για να διοργανωθεί ξανά στην πόλη μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, πράμα που θα εξαρτηθεί και από την θέληση της Δημοτικής Αρχής. Δίπλα στο Σύλλογο Φίλων Μοτοσυκλέτας (Συ.Φι.Μοπ) όλο αυτό το καιρό ήταν σιωπηρά και χωρίς τυμπανοκρουσίες ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ο οποίος στηρίζει από την αρχή την όλη προσπάθεια και με τις ενέργειες του ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Ένας μεγάλος ήρωας στο να ολοκληρωθεί η πίστα στο Κούκο είναι και ο χειριστής των μηχανημάτων, γιατί είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις στην συγκεκριμένη πίστα που έχει πάρα πολύ μεγάλες κλίσεις ,μιας και στην πολύ μας τυχαίνει να έχουμε την καλύτερη πίστα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στα Βαλκάνια. Αυτό όμως δεν τον πτόησε γιατί όλοι όσοι έχουν δουλέψει στην πίστα  θέλουν να την φτιάξουν με όλη την καλή διάθεση τους και όπως λένε θέλουν και αυτοί να βάλουν ένα λιθαράκι στην κατασκευή της πίστας για να έχουν να λένε και αυτοί ότι και εμείς βοηθήσαμε…Ευχόμαστε και ελπίζουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές, σαν άλλοτε . . .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites