Πρόσληψη ενός γυναικολόγου και νέος σύγχρονος εξοπλισμός αξίας άνω των 200.000 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να ευχηθεί ενόψει των εορτών του Πάσχα στους εργαζόμενους και τους ασθενείς. 

Ο Βουλευτής επισκέφθηκε μαζί με τον Διοικητή κ. Γιάννη Μπάκαβο όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου, συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, και ενημερώθηκε και για τις ανάγκες των κλινικών σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ στους ασθενείς και στους συνοδούς τους ευχήθηκε καλή και ταχεία ανάρρωση . 

Σχετικά με την επίσκεψή του ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το Νοσοκομείο Λευκάδας και να ανταλλάξω ευχές με το προσωπικό και τους ασθενείς. Ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών, είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε το μήνυμα ελπίδας και αγάπης που φέρνει η Ανάσταση του Χριστού. Η Υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό είναι πάντοτε στις ευχές μας αυτές τις άγιες ημέρες, είναι όμως και χρέος όσων υπηρετούμε τους πολίτες να φροντίζουμε το αγαθό αυτό να παρέχεται απρόσκοπτα σε όλους. 

Γι’ αυτό και ο αγώνας μας ώστε το Νοσοκομείο Λευκάδας να γίνεται όλο και καλύτερο, να παρέχει περισσότερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες, είναι καθημερινός. Αυτές τις ημέρες εξασφαλίσαμε για το Γ.Ν. Λευκάδας έναν γυναικολόγο, ο οποίος προσλήφθηκε ως επικουρικός ιατρός για 3 χρόνια. 

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Διοικητή κ. Μπάκαβο, αλλά και με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη, εξασφαλίσαμε πάνω από 200.000 ευρώ για εξοπλισμό. Πρόκειται ως επί το πλείστον για εξειδικευμένα μηχανήματα που θα βελτιώσουν την παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς θα χρησιμοποιηθούν διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και σε θεραπείες (ουρολογικό σετ διπολικής διαθερμίας και εργαλείων για ρεζεκτοσκόπηση, χειρουργικά εργαλεία, 2 κρεβάτια παιδιατρικής, καρδιολογική διοισοφάγειος κεφαλή για υπέρηχο, αναπνευστήρας χειρουργικής, εξοπλισμός φυσικοθεραπευτηρίου, ψηφιακός ασύρματος ανιχνευτής ακτινογραφιών, καπνογράφος για αναισθησιολογικό μηχάνημα, γυναικολογικό μηχάνημα υπερήχων, κονσόλα απομακρυσμένου ελέγχου κρεβατιού αξονικού, ρομποτάκι εγγραφής εικόνων απεικονιστικού τμήματος, υστεροσκόπιο, φορητή θερμοκοιτίδα).

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρβέλη για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας, καθώς και τον κ. Μπάκαβο για την διαρκή συνεργασία που έχουμε. Συνεχίζουμε να επιδιώκουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι η ποιοτικότερη υγεία στη Λευκάδα και στις γύρω περιοχές. Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει τις καρδιές με Ελπίδα και Αγάπη, Καλό Πάσχα σε όλους με Υγεία και Ευτυχία».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΛΕΥΚΑΔΑ

Εγκρίθηκε ομόφωνα η χωροθέτηση της Μαρίνας στο Βλυχό από την διυπουργική Επιτροπή Τουριστικών Λιμένων

24/10/2023, 7:42 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη ΛΕΥΚΑΔΑ»

04/09/2023, 1:08 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Παραχωρήθηκε οικόπεδο 10.209 τ.μ. από το Υπουργείο Οικονομικών στο Δήμο Λευκάδας για την κτιριακή επέκταση του ΔΙΕΚ και του ΕΠΑΛ  

20/07/2023, 6:40 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας

10/07/2023, 8:00 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Όλες οι σχολικές μονάδες στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι διαθέτουν Τμήμα Ένταξης

06/07/2023, 7:37 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ορκίστηκε Βουλευτής Ν. Λευκάδας ο Θανάσης Καββαδάς 

03/07/2023, 6:59 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με την ιστορική του μπάντα για μία μοναδική συναυλία στην Λευκάδα

28/06/2023, 1:16 πμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Φαρμακείο στην Νικιάνα Λευκάδας αναζητά προσωπικό

06/06/2023, 11:10 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites