Πειθαρχική δίωξη και για τον Γιώργο Ζάψα – Ζητά νομική υποστήριξη από την Περιφέρεια Ηπείρου

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου θα απολογηθεί εκτός από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και επικεφαλής της παράταξης “Κοινό των Ηπειρωτών” Γιώργος Ζάψας.

Μάλιστα ο κ. Ζάψας με έγγραφο του προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση ζητά από την Περιφέρεια Ηπείρου να του παράσχει νομική υποστήριξη.

Ακολουθεί το έγγραφο του Γιώργου Ζάψα:

Με το υπ’ αρίθμ. Πρωτ. Οικ. ΕΜΠ. 103/5-5-2022 επισυναπτόμενο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα «Πειθαρχική δίωξη», ο συντονιστής της ΑΔΗ-ΔΜ με παραπέμπει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής για τα διαλαμβανόμενα στο εν λόγω έγγραφο και ενώ έχω απολογηθεί προηγούμενα γι αυτά εγγράφως.
Επειδή πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα και επειδή ενήργησα με καλή πίστη και εμπιστοσύνη προς την Υπηρεσία και προς τον εισηγητή των θεμάτων που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην ΟΕ σας παρακαλώ να μεριμνήσετε για τα εξής:
α) Να μου παρασχεθεί νομική υποστήριξη ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου.
β) Να ζητηθούν οι δέουσες διευκρινήσεις από το Υπουργείο για την περίπτωση της πειθαρχικής παραπομπής των μελών της ΟΕ και πως θα αντιμετωπίζονται τα σχετικά θέματα, από εδώ και στο εξής, ώστε να μην κινδυνεύουν τα μέλη των Επιτροπών του ΠΣ με πειθαρχικές διώξεις.
γ) Οι αποφάσεις της ΟΕ που εμπίπτουν στην κατηγορία της πειθαρχικής δίωξης να επικυρώνονται στο εξής από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μέχρι νεωτέρας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Mετέφερε με φορτηγό 36 παράτυπους μετανάστες με σκοπό να τους προωθήσει παράνομα στο εξωτερικό

04/07/2022, 6:18 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αρίστευσαν οι μαθητές της Ηπείρου στις Πανελλαδικές

04/07/2022, 12:03 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Πυροσβέστες από όλη την Ήπειρο συνδράμουν στο μέτωπο της φωτιάς σε Αχαΐα και Ηλεία

04/07/2022, 12:01 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ανακαλεί φυτικά γιαούρτια “Δωδώνη”

01/07/2022, 6:02 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Έργα βελτίωσης αντλιοστασίων Γλυκής – Κυψέλης ΤΟΕΒ Αχέροντα

01/07/2022, 3:52 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αλ. Καχριμάνης : «Πραξικόπημα» η τροπολογία για τη μεταβίβαση της ΜΕΑ

01/07/2022, 3:47 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites