Δεν χάνει χρόνο ο Καββαδάς στην Λευκάδα

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την επανεκλογή του ως Βουλευτής Λευκάδας, ο Θανάσης Καββαδάς δεν χάνει λεπτό και συνεχίζει δυναμικά να εκπροσωπεί τον λαό της Λευκάδας από την θέση του Κυβερνητικού Βουλευτής πλέον. Αξίζει δε περισσότερο να σημειωθεί πως και ως Βουλευτής Αντιπολίτευσης , ο Θανάσης Καββαδάς ενεργούσε σαν κυβερνητικός, αφού και τότε διεκδικούσε για την Λευκάδα.

Ήδη έχει ξεκινήσει συναντήσεις, καταγράφει προβλήματα αναζητώντας ταυτόχρονα και λύσεις.

Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2019 συναντήθηκε με τον κ. Στάθη Βλάχο Αντιδήμαρχο Δήμου Λευκάδας και καθ ύλην αρμόδιο για τα θέματα που αφορούν στα απορρίμματα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αναλυτική ενημέρωση του Βουλευτή από τον κ. Βλάχο, για το σοβαρότατο ζήτημα των στερεών αποβλήτων που αποτελεί απειλή για την υγεία των κατοίκων της πόλης και των γειτονικών οικισμών, αλλά και μείζων πρόβλημα για την οικονομία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη του νησιού.

Αμέσως μετά την συνάντηση ακολούθησε επιτόπια αυτοψία στον χώρο που λειτουργεί ο δεματοποιητής και στον χώρο απόθεσης στερεών αποβλήτων.

Ο κ. Καββαδάς χαρακτήρισε την κατάσταση ως το σοβαρότερο πρόβλημα του Δήμου Λευκάδας, το οποίο απαιτεί επειγόντως οριστική λύση με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπευθύνων.

Στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης ο κ. Βουλευτής το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος, ενώ θα μεταβεί στην Αθήνα την Τρίτη όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για το θέμα των απορριμμάτων της Λευκάδας, υπό τον Πρόεδρο του ΕΠΠΕΡΑΑ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Βουλευτής Λευκάδας συναντήθηκε αρχικά με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Βησσαρίων Μίχα από τον οποίο ζήτησε και έλαβε πλήρη ενημέρωση εφ όλων των ζητημάτων που αφορούν στο νοσοκομείο. Ενημερώθηκε εκτός των άλλων και για την πορεία του νέου οργανογράμματος, το οποίο είναι απαραίτητο για την λειτουργία όλων τμημάτων του νοσοκομείου. Με το συγκεκριμένο ζήτημα ο κ. Βουλευτής έχει ασχοληθεί επισταμένως καθ όλη την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας, φέρνοντας το θέμα πολλές φορές στην Βουλή.

Στην συνέχεια ο κ. Καββαδάς συναντήθηκε με τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Γιώργο Περδικάρη ο οποίος τον ενημέρωσε για τα οικονομικά ζητήματα του νοσοκομείου. Από την συζήτηση προέκυψε η ανάγκη άμεσης αύξησης των ορίων δαπανών του ιδρύματος.

Αμέσως μετά ακολούθησε συνάντηση με τους προϊσταμένους του ιατρικού, του νοσηλευτικού προσωπικού και τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία παρευρέθηκαν και αρκετοί εκ των εργαζομένων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα του νοσοκομείου και κυρίως για την υποστελέχωση του ιδρύματος από προσωπικό όλων των βαθμίδων. Ως επείγον θέμα αναδείχθηκε η έλλειψη ιατρού αναισθησιολόγου που έχει ως αποτέλεσμα την μη εύρυθμη λειτουργία των κλινικών του νοσοκομείου όπως η χειρουργική, η γυναικολογική κλπ.

Τέλος επισκέφτηκε την μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου όπου έλαβε σχετική ενημέρωση από την μοναδική ιατρό κα. Αυδίκου. Η στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος αποτελεί επίσης προτεραιότητα για την επίτευξη της κάλυψης των αναγκών των ωφελούμενων του νομού Λευκάδας, αλλά και των γύρω περιοχών.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΛΕΥΚΑΔΑ

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται η κατασκευή του έργου  υποθαλάσσιας ζεύξης Λευκάδας

08/08/2022, 9:37 πμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Memoriam Walking Festival : Περιπατητική έκθεση με εικαστικά έργα, αφηγήσεις, ηχοτοπία, μουσικές συνθέσεις στην Λευκάδα

04/07/2022, 12:31 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας

08/06/2022, 3:41 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρότυπο το Νοσοκομείο Λευκάδας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω

02/06/2022, 4:28 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Λευκάδα τιμά την 21η Μαΐου 1864 – Το πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

18/05/2022, 3:35 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Π.Ε. Λευκάδας: Ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το ανακαινισμένο Κάστρο της Αγίας Μαύρας – Δωρεάν ξεναγήσεις το Σάββατο 21Μαΐου 2022

18/05/2022, 10:56 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites