Τετάρτη, 22/05/2019

Ερώτηση του Αθανάσιου Καββαδά για την περικοπή του πτητικού επιδόματος των τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας

Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς Άμυνας και Οικονομικών κατέθεσε ο Βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς

Να πάρουν πίσω την απόφασή τους για την περικοπή στο μισό του πτητικού επιδόματος των τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησε με ερώτησή μου στη Βουλή από τους αρμόδιους Υπουργούς Άμυνας και Οικονομικών.

Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς Άμυνας και Οικονομικών κατέθεσε ο Βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, μετά την περικοπή επιδόματος των τεχνικών στις κατηγορίες Ι1 και Ι2 και παρά τις δεσμεύσεις του ίδιου του Υπουργού κ. Καμμένου ότι δεν θα περικοπεί κανένα επίδομα από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άξιο απορίας είναι για ποιό λόγο έγινε αυτή η περικοπή του επιδόματος στο μισό από τους τεχνικούς της ΠΑ, δεδομένου μάλιστα ότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι «κανένα στέλεχος δεν θα δει να καταβάλλονται μειωμένες αποδοχές στον τραπεζικό του λογαριασμό». Το γεγονός αυτό επισημαίνει και ο βουλευτής στην ερώτησή του.

Μάλιστα, ο βουλευτής ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να επανέλθει το πτητικό επίδομα των τεχνικών κατηγοριών Ι1 και Ι2 στο προηγούμενο επίπεδο δεδομένου ότι κανένα άλλο επίδομα κινδύνου του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει μειωθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ