Πέμπτη, 21/02/2019

Άδωνις Γεωργιάδης από την Πρέβεζας: «Για Υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν ήμουν ακροδεξιός,για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είμαι»

 Την Πρέβεζα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

 Ο κ. Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, παρουσία κοινού, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των  Δημοσιογράφων καθώς καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης, το κοινό, ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο και πολλές φορές απαντούσε για τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς βέβαια ο ίδιος να έχει επιδιώξει κάτι τέτοιο.

 Αφού ο κ. Γεωργιάδης απάντησε τελικώς ο ίδιος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακολούθησε μία μίνι σύσκεψη με μέλη της ΝΟΔΕ και στην συνέχεια πήγε με τα πόδια και συνοδεία της προσωπικής του φρουράς στο Καφέ Free Time όπου τον περίμεναν μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας για να τον χαιρετίσουν και να τον ακούσουν.

 Ο Βουλευτής Πρέβεζας υποδέχθηκε θερμά τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος με την σειρά του τον αγκάλιασε αφού οι δύο πολιτικοί άνδρες είναι πολύ καλοί φίλοι.

 Στην συνέχεια εισήλθαν στο καφέ όπου τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκαν πολλοί υποστηρικτές του οι οποίοι ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

 Τέλος ο κ. Γεωργιάδης αφού συνεχάρη τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν τον Στέργιο Γιαννάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά » Καλά κάνατε και τον ψηφίσατε και εγώ αν ήμουνα στην Πρέβεζα, αυτόν θα ψήφιζα» μίλησε στους παρευρισκομένους για το κόμμα που οραματίζεται.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ