Σάββατο, 25/01/2020

Σκηνικό …ανατροπής στο Νομό Πρέβεζας;

Οι αποχωρήσεις κορυφαίων και αξιόλογων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Μιχάλης Νόβας, ο Αντώνης Κυνηγός, ο Νίκος Λιβιεράτος, ο Βαγγέλης Καινούργιος και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μπάμπης Πάνης και η προσχώρηση τους στην Λαϊκή Ενότητα φαίνεται να έχουν κόψει τον αέρα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό, ο οποίος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βαφτεί με μπλε χρώμα στον εκλογικό χάρτη.
Από την άλλη νέα δυναμική στην Πρέβεζα φαίνεται να παρουσιάζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.Μετά από το πολύ καλό ξεκαθάρισμα λοιπόν διαφαίνεται ότι στο Νομό της Πρέβεζας δειλά δειλά ο ήλιος ο Πράσινος μπορεί να ανατείλει ξανά …Η δυναμική πάντως υπάρχει!Η πορεία της Στέλλας Βαρτελλάτου στις εκλογές του Ιανουαρίου ήταν μια πολύ καλή αρχή και όπως όλα δείχνουν θα έχει και πολύ καλή συνέχεια!
Το Ποτάμι στην Πρέβεζα δείχνει να είναι ήρεμη δύναμη, καθώς έχει δημιουργήσει μία σταθερή βάση και δείχνει να οργανώνεται συνεχώς ωστόσο δεν θα πρέπει να περιμένει και πολλά από τις προσεχείς εκλογές.
Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, από την ωριμότητα που έδειξε ο λαός μας στο πολύ σημαντικό θέμα των προσφύγων φαίνεται να κρατιέται στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες εκλογές, ωστόσο στο Νομό Πρέβεζας η πορεία της ίσως να είναι και πτωτική αφού αν συγκρίνουμε την Πρέβεζα με άλλους Νομούς της χώρας, έχουμε την μικρότερη εισροή μεταναστών και αυτό αποτυπώνεται και δημοκοπικά.
Οι ΑΝΕΛ δείχνουν να παίρνουν πολύ χαμηλό ποσοστό στην περιοχή μας ακολουθώντας την κατρακύλα του κόμματος Πανελλαδικά, ενώ ΚΚΕ και λοιπά κόμματα φαίνεται να διατηρούν ακέραιες τις δυνάμεις τους.
Λίγο πολύ αυτά που σας μεταφέρουμε πιο πάνω τα γνωρίζουν και τα επιτελεία των κομμάτων στο Νομό Πρέβεζας τα οποία έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για το ποιο θα κάνει το καλύτερο photo finish …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ