Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στο Νομό Πρέβεζας

Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας για το Νομό Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του επιμελητηρίου της Πρέβεζας. 
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από το mypreveza.gr τέθηκε ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίους Μπάμπης Πάνης με τους Νίκο Λιβιεράτο, Παρθενία Λαϊνά και Στέφανο Τσόκα να συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο.

 Ο κ. Μιχάλης Νόβας επανέλαβε τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας οι οποίες ως επί το πλείστον είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δεν εφαρμόστηκε ποτέ και αντικαταστάθηκε από το μνημόνιο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει κρατικοποιήσεις των τραπεζών και διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους, ενώ οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας μιλούν πλέον ανοιχτά για την ανάγκη επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα, αφού ευρώ σημαίνει μνημόνιο και μνημόνιο σημαίνει αυτηρή λιτότητα και ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας μπιρ παρά. 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΝΗΣ: ” Δεν είμαστε δραχμολάγνοι”
Ο Μπάμπης Πάνης μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν πάσχει από κανενός είδους ιδεοληψίες και πως όσο ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άνηκε στην αριστερή πλατφόρμα, αποχώρησε ωστόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η κυβέρνηση του Μαξίμου δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά…
Παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με το Παραμύθι του Πινόκιο με ότι αυτό συνεπάγεται ενώ ξεκαθάρισε πως η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι κόμμα των δραχμολάγνων, απλά εκεί που οδηγείται η κατάσταση, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Η κ. Λαϊνά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως έφεραν ένα 3ο μνημόνιο, νομιμοποιόντας έτσι τα άλλα δύο μνημόνια που φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία.

Νίκος Λιβιεράτος :”Το μνημόνιο δεν είναι μεταρρύθμιση, ούτε εκσυγχρονισμός”

Από την πλευρά του ο τρίτος υποψήφιος κ. Νίκος Λιβιεράτος και λόγω της ιδιότητας του γιατρού, έδωσε μεγάλη βάση στην αλλαγή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το εθνικό σύστημα υγείας και στο δικαίωμα πρόσβασης σε αυτό υπενθυμίζοντας πως ενώ στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να κάνει πράξη την ελεύθερη πρόσβαση στα Νοσοκομεία της χώρας για όλους , αυτό το μέτρο είναι υπό διαπραγμάτευση με την τρόικα. Σχολίασε επίσης τις δηλώσεις της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας και Νοσηλεύτριας κ. Δήμητρας Καστάση η οποία ερωτηθείς για το Νοσοκομείο, λίγο πολύ με τον δικό της τρόπο είπε πως έτσι που είναι τι  να το κάνουμε αφού οι περισσότεροι ασθενείς διαλέγουν τα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων ή της Άρτας για την Νοσηλεία τους … 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites