Με επικεφαλής τον Σταύρο Αμάραντο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Πρέβεζας

Με επικεφαλής τον Σταύρο Αμάραντο θα συμμετέχει το ΚΚΕ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου στο Νομό Πρέβεζας.Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν οι Γιώργος Μισηρλής, Εύη Πάρλα και  Ανδρέας Καραμάνης και είναι το ίδιο με το οποίο το ΚΚΕ είχε κατέβει στις εκλογές του Ιανουαρίου.
Την Παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε ο κ. Κώστας Κωτσαντής κατά την διάρκεια του 41ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα λέγοντας:
«Στο ψηφοδέλτιό μας βρίσκονται αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων, που βρέθηκαν πάντα κοντά στο λαό και τη νεολαία» 
Ο επικεφαλής κ. Αμάραντος  τόνισε μεταξύ άλλων: «Λίγες μόλις βδομάδες πριν από την κάλπη, νέες παγίδες στήνονται μπροστά στο λαό. Για να τον πείσουν ότι έχει μία και μόνη επιλογή, να επιλέξει, ποιος θα ολοκληρώσει τη σφαγή του, ποιος, ποια κυβέρνηση θα υλοποιήσει το 3ο και σκληρότερο μνημόνιο που ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα. Για το ΚΚΕ το ζητούμενο των εκλογών είναι ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του λαού είναι να απορρίψει τα παλιά και τα νέα τρομοκρατικά διλήμματα που του θέτουν τα κόμματα του κεφαλαίου. Με ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και προπαντός στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, ο λαός μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να προετοιμαστεί ολόπλευρα για να αντιπαλέψει τη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται όποια κυβέρνηση και αν έρθει στο τιμόνι. Τίποτα δεν έχει να περιμένει ο λαός μας από τα κόμματα της αστικής διαχείρισης, τα έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα, τα είδε όλα».

 Το φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στον ποιητή Νίκο Καββαδία και περιλάμβανε rap συναυλία με τον Afaza, Μέγα από τους Rebellion Connection, ροκ συναυλία με τους Sober  και λαϊκό γλέντι με τους Νίκο Χόικα, Γιώργο Σώζο  και Χρήστο Κεχρά.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites