Παρασκευή, 17/01/2020

«Η Πρέβεζα εξέλεξε για τρίτη συνεχόμενη φορά αριστερό Βουλευτή»

 Πρώτη δύναμη με ποσοστό 36% ήρθε και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό της Πρέβεζας, ο οποίος διατήρησε τις δυνάμεις του ακέραιες.

 Τα μέλη του κόμματος είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο εκλογικό κέντρο όπου παρακολούθησαν την εξέλιξη των αποτελεσμάτων, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

 Η εκλογική επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ  Πρέβεζας  χαιρετίζει την μεγάλη  νίκη του Πρεβεζάνικου λαού που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη  στην Π.Ε. Πρέβεζας. Με την σημερινή ψήφο του ο ελληνικός λαός  επιβράβευσε τον   Αλέξη Τσίπρα   για την εξάμηνη μεγάλη του μάχη στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Επιβράβευσε την ειλικρίνεια   με την    οποία μίλησε στον ελληνικό λαό  χωρίς να κρύψει τα λάθη και τις αδυναμίες. Έδωσε  στον Αλέξη Τσίπρα εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής, για μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας που έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά και για μια κυβέρνηση μάχης προκειμένου να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα την ίδια αυταπάρνηση να δίνει τις μάχες για την υπεράσπιση του δίκαιου του λαού, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά και μέσα στη χώρα.
Η Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας  χαιρετίζει  τα  μέλη και τους φίλους  που στον σύντομο αυτό προεκλογικό αγώνα , κάτω από δύσκολες συνθήκες , που δημιουργήθηκαν κυρίως    μετά την παραίτηση  στελεχών  του από θέσεις ευθύνες , απέδειξαν  ότι οι αγώνες που δίνονται    από  όλα τα μέλη του  έχουν αποτέλεσμα .
Τα καλύτερα για το λαό μας  έρχονται…
Η ελπίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη  είναι εδώ και θα  νικήσει .»

Πρέβεζα, 20 Σεπτεμβρίου 2015
 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις των Δημήτρη Παπαδήμο, Κώστα Μπάρκα και Βαγγέλη Τσάκου.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ