Τρίτη, 20/10/2020

Επίθεση με θέα την Πρέβεζα έκανε ο Σταύρος Καλαφάτης στον Αλέξη Τσίπρα!

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Συντονιστής Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.

 Ο κ. Καλαφάτης στο πλαίσιο προεκλογικών δράσεων της ΝΔ, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε την Πρέβεζα, όπου τον υποδέχθηκε ο υποψηφιος Βουλευτής Νομού Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία Στέργιος Γιαννάκης και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

 Ο κ. Καλαφάτης κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι τζόγαρε πάνω στον πόνο και το θυμό του Έλληνα πολίτη για να κερδίσει τις εκλογές του Ιανουαρίου και στο τέλος φόρτωσε στις πλάτες του Ελληνικού Λαού 60δις χρέος.

Ο κ. Καλαφάτης τόνισε πως την επομένη των εκλογών η χώρα έχει να ανέβει μία μεγάλη ανηφόρα και απαιτείται ένα κλίμα ευρύτατων συναινέσεων και συνεννοήσεων των πολιτικών δυνάμεων, λέγοντας πως υπάρχουν περιθώρια και αναγκαιότητα για συνεργασία. 

 Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιλογές του κ. Τσίπρα κατηγορώντας τον πως σε νευραλγικές θέσεις, τοποθέτησε τα λάθος άτομα εννοώντας τους Γιάνη Βαρουφάκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Σε ερώτηση του mypreveza.gr σχετικά με την περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κατορθώσει να βγει 1ο κόμμα, με ποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις θα μπορούσε να συγκυβερνήσει εκτός του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καλαφάτης απάντησε πως η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να συνεργαστεί με όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, εννοώντας σαφέστατα το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ