Απάντηση της Χρυσής Αυγής στο θέμα του mypreveza.gr για την βραδινή στρατολόγηση μελών στην Πρέβεζα

Οι εντεταλμένες δυνάμεις του μνημονίου και τα διορισμένα στην περιοχή μας τσιράκια τους, που με τόσο κόπο προσπαθούν να μας πείσουν να “θέσουμε εαυτόν σε αυτοβουλία”, με τρόμο παρακολουθούν την καθημερινή, σταθερή και ανοδική πορεία του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Νομό μας!
Πάνω στον πανικό τους και στην προσπάθειά τους, να ανακόψουν την πορεία μας, συνεπικουρούμενοι και από  τοπικά Μ.Μ.Ε., εφευρίσκουν – σκαρφίζονται διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, θεωρώντας τους πολίτες της Πρέβεζας “αφελείς”, νομίζοντας ότι, έτσι θα αποτρέψουν κάποιους από τους ψηφοφόρους μας να μη μας ψηφίσουν!
 Τελευταίο ατυχές παράδειγμα και η ανάρτηση από εσάς, άρθρου, που αναφέρεται σε στρατολόγηση νέων μελών και τελετές με πυρσούς στον υπαίθριο χώρο του τελωνίου της Πρέβεζας!
Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επί της οδού Μ. Μπότσαρη 63 και Π. Τσαλδάρη, από διετίας διαθέτει γραφεία! Τα οποία λειτουργούν σε καθημερινή βάση. Εκεί λοιπόν συναντώνται τα μέλη μας (παλιά και νέα) και τα επισκέπτονται και αρκετοί συμπολίτες φίλοι και ψηφοφόροι μας! Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται άλλος χώρος συνάντησης των μελών μας και μάλιστα νυχτερινές ώρες και με πυρσούς!!! Άλλωστε τα μέλη της Τ.Ο. Πρέβεζας, σε ποσοστό που αγγίζει σχεδόν το 100% είναι ΑΓΡΟΤΕΣ – ΕΡΓΑΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! Άνθρωποι δηλαδή του μόχθου και του μεροκάματου, που την ημέρα εργάζονται και το βράδυ ξεκουράζονται στα σπίτια τους! Δεν είναι ούτε πολιτικάντηδες νυχτοπερπατητές, ούτε νυχτόβιοι  μιζαδόροι, ούτε συνωμότες! ΑΥΤΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!
Επίσης να  πληροφορίσουμε εσας και τους αναγνώστες σας ότι, η φωτο που χρησιμοποιήσατε στο άρθρο σας, δεν είναι ούτε από το λιμάνι της Πρέβεζας, ούτε από το Λεωνίδιο όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος σας! Είναι από δρώμενο τον Άυγουστο του 2013, στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων για την μάχη των Θερμοπυλών !
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ο
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

* Σαν μέσο θα πρέπει να τονίσουμε πως αυτή είναι η απάντηση της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Ενώ στο άρθρο έχουμε τονίσει πως δεν γνωρίζουμε αν τα μέλη ήταν από την Πρέβεζα, την Λευκάδα ή κάποιο άλλο μέρος της Δυτικής Ελλάδος ….
Και τέλος όσον αφορά την φωτογραφία, ευτυχώς η κλήση στην οποία μέλος της Χρυσής Αυγής μου αναφέρει πως είναι από το Λεωνίδιο έχει καταγραφεί για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όπως και όλες οι κλήσεις οι οποίες γίνονται για δημοσιογραφικούς λόγους!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites