Αντιγόνη Λυμπεράκη από την Πρέβεζα:”Δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε 1-2 Υπουργεία”

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι κα Αντιγόνη Λυμπεράκη,στα πλαίσια της περιοδείας κλιμακίου του Ποταμιού στην Ήπειρο.
Η κ. Λυμπεράκη πλαισιωμένη από τους δύο υποψήφιους βουλευτές κ.Παναγιώτη Ρεμπή και κ.Πάναγιώτη Καραστάθη, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ στην συνέχεια ήταν η κεντρική ομιλήτρια της προεκλογικής συγκέντρωσης του Ποταμιού στο Εργατικό Κέντρο.

Η κα Λυμπεράκη  χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ως ιδιαίτερα κρίσιμες αφού όπως είπε χαρακτηριστικά η χώρα μας δυστυχώς δεν έχει σωθεί ακόμη και βρίσκεται με το ένα πόδι στην Ευρώπη και το άλλο στον γκρεμό.

«Είναι πολύ κρίσιμης σημασίας να καταλάβουμε ότι έχει τελειώσει η εποχή που μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια των λαθών, έχει τελειώσει η εποχή της αυτάρεσκης αυτοδυναμίας, έχει τελειώσει η εποχή των υποσχέσεων και των παράλληλων κόσμων που υπόσχονται τα πολιτικά κόμματα στους ψηφοφόρους πριν τις εκλογές. Εμείς δεν απευθυνόμαστε στην καρδιά των ανθρώπων, ελπίζουμε να την κερδίσουμε αλλά απευθυνόμαστε κυρίως στο μυαλό τους»

«Των συνεργασιών που θα βάλουν στόχους, συγκεκριμένες πρακτικές λύσεις, έναν οδικό χάρτη που θα μας οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου γιατί δεν έχουμε ξανά ευκαιρία για πειράματα, δεν έχουμε ξανά ευκαιρία να ψηφίσουμε είτε κάνοντας μούτρα, είτε κάνοντας χειρονομίες θεατρικές, ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Και για αυτό λέμε τώρα Ποτάμι, γιατί εμείς μπορούμε» τόνισε η υποψήφια βουλευτής σημειώνοντας πως το Ποτάμι σε καμία περίπτωση δεν θέλει πάση θυσία συνεργασία ανεξαρτήτως λοιπών δεδομένων και θέτει συγκεκριμένους όρους.

«Οι όροι περιλαμβάνουν πρώτον όχι να βάλουμε εμείς τους δικούς μας ανθρώπους, παρόλο που έχουμε, σε ορισμένα υπουργεία αλλά να συμφωνήσουμε όλοι ότι θα διαλέγουμε όλους τους υπουργούς με τα κριτήρια της αριστείας και της ικανότητας και όχι με κριτήριο την κομματική προέλευση έτσι ώστε να φτιάξουμε την εθνική Ελλάδας και δεύτερον τη δέσμευση να κάνουμε ένα πρόγραμμα βασικών βημάτων χωρίς τα οποία δεν έχουμε καμία ελπίδα και άρα οπωσδήποτε μέσα στα πράγματα τα οποία μπαίνουν σαν όροι συνεργασίας είναι η τήρηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα διότι δεν έχουμε περιθώριο πια, γιατί αν αποτύχει το 3ο μνημόνιο δεν θα υπάρχει 4ο, θα ακολουθήσει χρεοκοπία και λυπάμαι που το λέω. Και επίσης επειδή δεν φτάνει να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας πρέπει να οδηγηθούμε σε αυτό που λέγεται ανάπτυξη, δηλαδή δημιουργία νέου πλούτου, επιχειρήσεις που πατάνε στα πόδια τους είναι βιώσιμες και αναπτύσσονται, κυρίως θέσεις εργασίας οι οποίες θα προέλθουν από την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites