Θρίλερ με τις υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ-Διαβουλεύσεις μέχρι την τελευταία στιγμή!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η διαδικασία επιλογής του επικεφαλής για το ψηφοδέλτιο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” στον Νομό Πρέβεζας.
Ενώ όλοι περίμεναν πως η Στέλλα Βαρτελάτου θα είναι πρώτη στην σειρά, δικαιωματικά άλλωστε αφού ήταν πρώτη και σε ψήφους στις εκλογές του Ιανουαρίου, φαίνεται πως εσωκομματικοί της αντίπαλοι παίζουν τα ρέστα του για να την εκτοπίσουν στην δεύτερη θέση, προωθώντας τον δεύτερο στις εκλογές του Ιανουαρίου Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη.
Το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών είναι πάρα πολύ έντονο και τα στρατόπεδα δίνουν πραγματική μάχη για το πιο θα υπερισχύσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr πολέμιος κατά της υποψηφιότητας, της Στέλλας Βαρτελάτου ως επικεφαλής είναι ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος μάλιστα να θυμίσουμε πως πρόσφατα καθαίρεσε την κ. Βαρτελάτου από αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του Δήμου Πρέβεζας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ασκεί πιέσεις για να μην είναι η Στέλλα Βαρτελλάτου αυτή που θα οδηγήσει την κούρσα για το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές.
Ένα άλλο όνομα το οποίο στέκεται αντίθετο με την υποψηφιότητα Βαρτελάτου ως επικεφαλής είναι αυτό του πρώην Νομάρχη και πολύ καλού φίλου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ της κ. Φώφης Γεννηματά κ. Βασίλη Ιωάννου.
Πάντως ανεξάρτητα από την κατάληξη, το σίγουρο είναι ότι αυτός ο πόλεμος στο πρόσωπο της Στέλλα Βαρτελάτου και ειδικά από πλευράς του Δημάρχου κ. Μπαϊλη ο οποίος από ότι φαίνεται δεν αρκέστηκε στην καθαίρεση της και συνεχίζει θέλοντας να την πλήξει πολιτικά και ουσιαστικά να την τελειώσει, δείχνει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των ανθρώπων οι οποίοι λειτουργούν εκδικητικά απέναντι σε μια νέα πολιτικό η οποία έχει δώσει όλο της το είναι για το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα να επαναλάβουμε πως στις προηγούμενες εκλογές ήρθε πρώτη σε ψήφους αφήνοντας πίσω της τον “εκλεκτό” κ. Παπαιωαννίδη …Κάποιοι λοιπόν βάζουν πάνω από την πατρίδα και την ψήφο των πολιτών την ικανοποίηση των δικών τους επιθυμιών…
Οι διαβουλεύσεις είναι έντονες και τα πάντα φαίνεται ότι θα κριθούν μέχρι την τελευταία στιγμή! 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites