Κυριακή, 26/01/2020

Έβαλε «γκόλ» ο Γιώργος Νίτσας στην Δημοτική Αρχή!

Απαιτείται σοβαρότητα, όταν πρόκειται για τη ραχοκοκαλιά, της τοπικής οικονομίας.
Λίγες μέρες πριν τις άγιες μέρες του Πάσχα, είχα επισημάνει στην δημοτική αρχή με αίτησή μου να τεθεί προς συζήτηση το ζήτημα των τραπεζοκαθισμάτων  στο δημοτικό συμβούλιο ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα που βρίσκονταν  στον αέρα, εξαιτίας της απάθειας της δημοτικής αρχής Πρέβεζας.
Είναι σίγουρο ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Πρέβεζας, αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας.
Είναι τουλάχιστον αδιανόητο, η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων του ιστορικού κέντρου, να είναι στον αέρα ακόμα και σήμερα.
Δεν αντέχεται η προχειρότητα σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και καλέσαμε από τότε  τη δημοτική αρχή, να πάρει θέση και μάλιστα εκτάκτως.
Παράλληλα ενημέρωσα τον κ. δήμαρχο προσωπικά και για τον τρόπο ώστε να λυθεί το ζήτημα.
Στο τελευταίο συμβούλιο 25/05/2015 ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κωστούλας ρώτησε τον κ. Δήμαρχο για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων.
Και πήρε την απάντηση ότι όσοι έχουν ζητήσει  άδεια την έχουν πάρει !!!!
Σε ραδιοφωνική εκπομπή του Σαββάτου 23/05/2015 ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Κορωναίος είπε ότι ο δήμαρχος θα πάει για παράβαση καθήκοντος αν δώσει άδεια για τραπεζοκαθίσματα !!!  διότι η αστυνομία γνωμάτευσε αρνητικά.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο την Τετάρτη  13/05/2015  ο Αντιδήμαρχος κ. Γιαννουλάτος, είπε χαρακτηριστικά: Ως Επιτροπή ποιότητας ζωής, σας δίνω υπόσχεση θα το κοιτάξω από αύριο το πρωί»

Σήμερα ενημερώθηκα ότι μέχρι την στιγμή που ξεκίνησα το δελτίο τύπου δεν έχει δοθεί σε κανέναν επαγγελματία άδεια !!! και ο έλεγχος της αστυνομίας είναι καθημερινός. (με τις ανάλογες κυρώσεις μιας και ο δήμος  δεν έχει κάνει το αυτονόητο).
Για άλλη μια φορά βλέπουμε  την ανεπάρκεια να διαχειριστούν τα αυτονόητα
Έρχεται και αυτό το ζήτημα να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο όπου και διαπρέπει!!!  η δημοτική αρχή !!!:
ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ (4 χρόνια θεατές. εμείς έχουμε 2 χρόνια που επισημάνει την αδράνεια τους και τον φόβο μας για το αποτέλεσμα ).                  
ΘΕΡΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (το απόλυτο τίποτα δεν υπάρχει ρεαλιστικός σχεδιασμός ανάπτυξης με πολλές θέσεις εργασίας και έσοδα για τον δήμο και τους επαγγελματίες μας)                                                                      
MASTER PLAN ΛΙΜΑΝΙΟΥ (18 μήνες εγκατάλειψη –αδιαφορία)
 ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ – ΚΑΣΤΡΑ ( κανένας σχεδιασμός απλοί θεατές των όποιων εξελίξεων <Άγιος Ανδρέας>  και έχουμε  ζητήσει να τεθεί ως θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο).                                                              
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  για την καταπολέμηση της ανεργίας στην κατεύθυνση της τουριστικής Ανάπτυξης   και στον αγροκτηνοτροφικό τομέα.                                                      
 ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ!!! (έχω καταθέσει στον εισαγγελέα τα πρώτα στοιχεία και έρχονται και νέα στοιχεία!!!).          
   ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ !!! ( όπου τα περισσότερα  έργα  έγιναν προεκλογικά και υφαρπάξανε την ψήφο, με όργιο ρουσφετιών, υποσχέσεων για εργασία και ταξίματα παντός είδους).                                                                            
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  ένας κορυφαίος θεσμός του για τα δικαιώματα του δημότη δεν τον θέλουν στα πόδια τους (καμία διαβούλευση).
Ζητείται Ελπίδα για τους επαγγελματίες ζητείται ελπίδα για τους νέους μας  , ζητείται ελπίδα για την ίδια την Πρέβεζα!!!

Πρέβεζα 27/5/2015    
                                        Ο δημοτικός σύμβουλος της  ΑΣΥΠ
                                                            &
                                             επικεφαλής της δημοτικής κίνησης 
                                               <ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ>
                                                  ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ