ΠΡΕΒΕΖΑ: Στα “άδυτα” της υποθαλάσσιας σήραγγας!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες τα μεσάνυχτα η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου. Η άσκηση έγινε στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συμμετοχή τόσο του ΕΚΑΒ,  της Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών. Ανάλογη άσκηση τόσο μεγάλης έκτασης έχει να πραγματοποιηθεί από το 2011.Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης λίγο μετά τις 23:30 δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μέσα στη σήραγγα και στο ένα όχημα εκδηλώθηκε πυρκαγιά, ενώ εντός αυτού υπήρχε ένα εγκλωβισμένο άτομο.

 Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν ειδοποίησης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς σήμανε συναγερμό, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας, το Ε.Κ.Α.Β. και την ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν και κατά την διάρκεια της άσκηση έτυχαν τουλάχιστον 5 πραγματικά περιστατικά που έχριζαν άμεσης διέλευσης από την σήραγγα και στα οποία το κέντρο ελέγχου είχε άψογο συντονισμό και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το mypreveza.gr παρακολούθησε την άσκηση από το κέντρο ελέγχου της υποθαλάσσιας από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο. Τις επόμενες ώρες θα μας δοθεί από τους αρμόδιους της γέφυρα πλήρες φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από την άσκηση το οποίο και θα δημοσιεύσουμε.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον Κορωνοϊό – Στο επίπεδο Α η Πρέβεζα

31/10/2020, 10:28 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Βαθμολογία στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

31/10/2020, 9:41 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

31/10/2020, 9:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο νέα κρούσματα στην Π.Ε Πρέβεζας

31/10/2020, 8:39 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ελευθερία του λόγου vs θρησκείας (του Νίκου Λιβιεράτου)

31/10/2020, 8:21 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών

31/10/2020, 7:42 μμ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ