Τρίτη, 22/09/2020

Η Πρέβεζα υποδέχθηκε μαθητές από 4 χώρες της Ευρώπης

 Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν την παρουσίαση των δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος COMENIUS με τίτλο «Τέχνη και Αειφορία» που υλοποιήθηκε την διετία 2013-2015 με εταίρους το 1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας και σχολεία από την Γαλλία, την Φινλανδία, την Πορτογαλία και την Αγγλία.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης με την συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας.

Την εκδήλωση που συντόνισε η διευθύντρια του 4ου γυμνασίου Πρέβεζας, Βαρβάρα Ζαντραβέλλη χαιρέτησε ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου, Γιώργος Διαμάντης, ενώ στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης αναφέρθηκε πόσο σημαντικές είναι για τους μαθητές και τους αυριανούς ευρωπαίους πολίτες οι συγκεκριμένες συνεργασίες, οι οποίες φέρνουν πιο κοντά τους λαούς και αναδεικνύουν τις ομορφιές και τον φυσικό και ιστορικό πλούτο κάθε περιοχής.

 Εκ μέρους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς
καλωσόρισε η κ. Τριανταφυλοπούλου. Αμέσως μετά τον λόγο πήραν οι μαθητές των σχολείων που παρουσίασαν τις δράσεις τους, ενώ οι προσκεκλημένοι τόνισαν ότι θα φύγουν για τις πατρίδες τους με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πρέβεζα και τους ανθρώπους της.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ