Παρασκευή, 25/09/2020

Επίσκεψη Σωματείου πρώην εργαζομένων σταθμού διοδίων Ακτίου στο Υπουργείο Οικονομίας

Επίσκεψη Σωματείου πρώην εργαζομένων σταθμού διοδίων Ακτίου στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Τα προβλήματα του Σωματείου των πρώην εργαζομένων στο σταθμό διοδίων του Ακτίου, τέθηκαν στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών,  Ναυτιλίας και Τουρισμού από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ευρύτερης περιοχής μας: Κώστα Μπάρκα, Πρεβέζης, Σταύρου Γρηγόρη, Λευκάδας, Γιώργου Βαρεμένου και Μαρίας Τρανταφύλλου, Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και από αντιπροσωπεία των πρώην εργαζομένων των διοδίων, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 11 Μάρτη.
       Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων του Σ.Δ. Ακτίου ζήτησαν, μεταξύ άλλων, την επαναπρόσληψη των 23 απολυμένων εργαζομένων από την  εργοδότρια εταιρεία.
       Τέλος, στη συνάντηση κατέστη σαφής η πρόθεση του Υπουργού, Γιώργου Σταθάκη, για διαρκή διάλογο και συνεχή επαφή με τους  πρώην εργαζόμενους των διοδίων για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Παράλληλα,  διαβεβαίωσε ότι επίκειται αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής των διοδίων, στη κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των αναγκών της κοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ