Τρίτη, 29/09/2020

Μεγάλη διάκριση για το επιμελητήριο Λευκάδος-«Σήκωσε» το αργυρό σε Βραβεία Τουρισμού 2015

Οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού βραβεύθηκαν στις 12 Μαρτίου 2015 στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τo Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Στόχος η ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τουρισμού. Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού της χώρας μας, βραβεύθηκαν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.
Μεγάλη διάκριση για την συνεισφορά του στην Αύξηση του Εισερχόμενου Τουρισμού απέσπασε το Επιμελητήριο Λευκάδος αφού έφυγε από την χθεσινή βραδιά με το ασημένιο «μετάλλιο». Η διάκριση αυτή δεν ήταν η μοναδική για την περιοχή μας αφού στην εταιρία Θέρος – Ηλιακά Συστήματα με Εγγύηση Απόδοσης απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ