Τετάρτη, 29/01/2020

ΗΠΕΙΡΟΣ: Ομιλία του Προέδρου κ. Παργανά Σταύρου

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη και τους συμβούλους της παράταξής μου που μέσα από δημοκρατική εσωκομματική εκλογική διαδικασία με εξέλεξαν και εν συνεχεία με πρότειναν για Πρόεδρο του Π.Σ.

Ευχαριστώ όλους όσοι σήμερα με τίμησαν με την ψήφο τους. 
Αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου διαδεχόμενος τον Νέστορα της Αυτοδιοίκησης κ. Κων. Πέτσιο, με τον οποίο ευτύχησα να συνεργαστώ επί διετίας ως Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων. 
Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όσα με το ήθος και την συμπεριφορά σου με δίδαξες.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο οφείλει να λειτουργεί σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό και όσα η Δημοκρατία επιβάλλει. 
Η πολιτική επιλογή των Ηπειρωτών όπως αυτή εκφράστηκε με την ψήφο τους, θα γίνει σεβαστή από μέρους μου.
Σας γνωρίζω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου θα επιδιωχθεί η πλήρης εφαρμογή του κανονισμού, προκειμένου να καταστεί αποτελεσματική η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου. 
Θα υπάρχει αυστηρότητα για πράξεις ή συμπεριφορές που απάδουν με το ήθος και την ευπρέπεια που συνεπάγεται η ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβουλίου. 
Θα υπάρχει χρονική ανοχή μόνο στον πολιτικό λόγο με επιχειρήματα και όχι στα πολιτικά φληναφήματα. 
Κύριες και Κύριοι, 
Η σύνθεση, μέσα από την διαφορετικότητα και η συνεργασία μέσα από την αντιπαλότητα θέλω να σηματοδοτήσει την παρουσία μου ως Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου. 
Σας καλώ όλους και τον καθένα χωριστά, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να συμβάλλει με τις πράξεις, τις προτάσεις και την εν γένει πολιτική του δράση στην πρόοδο του τόπου. Σας ευχαριστώ. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ