Τρίτη, 14/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δριμεία επίθεση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ στον Περικλή Βασιλάκη

Όπως θα διαβάσετε και εσείς στο δελτίο τύπου που σας παραθέτουμε αυτούσιο παρακάτω,
η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας πήρε πολύ βαριά το γεγονός ότι ο Περικλής Βασιλάκης θα κατέβει υποψήφιος στο πλευρό του Αλέκου Καχριμάνη στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση  . . .
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρέβεζα 13/03/2014

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 ,πραγματοποιήθηκε  διευρυμένη σύσκεψη στην πόλη της Πρέβεζας παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε. Π.Α.ΣΟ.Κ. Ηπείρου κ. Ερρίκου Μητσιώνη, της Γραμματέως και μελών της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ  Πρέβεζας, του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Γιώργου Ζάψα , του κ. Βαγγέλη Αργύρη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ καθώς και στελεχών και μελών της παράταξης «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις».
Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηπείρου πριν μερικές μέρες οριστικοποίησε την συνεργασία των Παρατάξεων της Περιφέρειας Ηπείρου    « Ήπειρος Τόπος Να Ζεις» και «Ήπειρος των Οριζόντων» και την κοινή κάθοδο στις Περιφερειακές εκλογές.
Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρισταμένων  η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας, ομόφωνα κατέληξε στα παρακάτω:
1. Η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Ζάψα , η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα συνεργασίας  Αυτοδιοκητικών Παρατάξεων, εντάσσεται στη στρατηγική προώθησης πολιτικών συνεργασιών και προγραμματικών συγκλίσεων προοδευτικών δυνάμεων. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός  για τα Αυτοδιοικητικά δεδομένα της Ηπείρου.
2. Εκφράζουμε γι’ αυτό το λόγο την αμέριστη υποστήριξή μας στο εγχείρημα και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη  Ηπείρου κ. Γιώργου Ζάψα ,στου οποίου τον προεκλογικό αγώνα συντασσόμαστε ολόθερμα.
 3. Καλούμε όλα τα στελέχη ,τα μέλη και τους φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ , αλλά και κάθε πολίτη του νομού , που αισθάνεται την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής της Περιφέρειας Ηπείρου προς την προοδευτική κατεύθυνση , να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια και να υποστηρίξει τον αγώνα μας.
4. Σε ότι αφορά κάποια στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ , τα οποία επί σειρά ετών τιμήθηκαν ποικιλοτρόπως από την παράταξή μας και τώρα «στα δύσκολα»  επέλεξαν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο  του κ. Καχριμάνη, το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε στα όσα «τιμητικά» γι’ αυτούς  γράφονται και λέγονται είναι , ότι  ευτυχώς οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και σύντομα θα τους δώσουν την απάντηση που τους αρμόζει. Ειδικότερα για τον δύο φορές υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Νομό Πρέβεζας, ο οποίος  όπως μαρτυρούν οι δηλώσεις του «κάνει ότι δεν καταλαβαίνει», πέρα από την πολιτική μας καταδίκη αισθανόμαστε και την ανάγκη να του αφιερώσουμε ένα πολύ γνωστό αρχαίο γνωμικό:


« Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

Για τη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας
Η Γραμματέας
Ντούσκα Μαρίνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “ΠΡΕΒΕΖΑ: Δριμεία επίθεση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ στον Περικλή Βασιλάκη”

 1. ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ Ή ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
  Πρώτα μάθαμε για την αυτοκρατορική θέση που θέσπισε η Νέα Δημοκρατία, για το επί τεσσαράκοντα και πλέον έτη πολιτικό της τέκνο κ. Ευάγγελο Παπαχρήστο. Οι αγωνιστές της πρέπει να επιβραβεύονται, να αμείβονται και μάλιστα πλουσιοπάροχα από τα αγαθά του καταραμένου άδικου και απάνθρωπου καπιταλισμού. Αντίσταση έκανε όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στην πουλημένη, διεφθαρμένη, αμερικανόδουλη, ξενοκρατούμενη φασιστική δεξιά του Καραμανλή, του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
  Τελευταία διαβάζουμε τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις αγάπης και συμπάθειας του κ. Περικλή Βασιλάκη, για την Πόλη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Θεσμό. Θέλει λέει να ξαναθυμηθεί τα παλιά, να κάνει αντίσταση κι αυτός ενάντια στην πουλημένη, διεφθαρμένη, αμερικανόδουλη, ξενοκρατούμενη φασιστική δεξιά του Καραμανλή, του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, και του …. Καχριμάνη! κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
  Θα αγωνιστεί λέει στο χλιδάτο θησαυροφυλάκιο της Περιφέρειας Ιωαννίνων και θα επιβλέπει αν το χρήμα ρέει άφθονο πάλι στους ίδιους και στους ίδιους και πάλι στους ίδιους και τους ίδιους.
  Στο ίδιο χαράκωμα και στο ίδιο λαγούμι, θα βρίσκεται και ο συμπαθής φίλος Δημήτρης Κώστας (ο επωνομαζόμενος Γάνας, πρώην αντινομάρχης επί θητείας Βασίλη Ιωάννου) με τις πράσινες καραμπίνες του αγώνα, τις πράσινες σημαίες της νίκης, κάνοντας πράσινα όνειρα, στα γαλάζια σαλόνια του θησαυροφυλακίου της περιφέρειας Ιωαννίνων, ακοίμητος φρουρός και διεκδικητής μιάς πράσινης πόλης, ενός πράσινου Νομού, μιάς νέας πράσινης Ελλάδας, ενός όλου καταπράσινου ΠΑΣΟΚ.
  Η συντρόφισσα ερυθροσταυρίτισσα κουμπάρα, με τα σταυρωτά στο στήθος φισεκλίκια κ. Κολιοφώτη Ελένη της Δημοκρατικής Παράταξης κάνει αντίσταση κι αυτή ενάντια στην πουλημένη, διεφθαρμένη, αμερικανόδουλη, ξενοκρατούμενη φασιστική δεξιά του Καραμανλή, του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, και του …. Καχριμάνη! κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π. Θα περιποιείται τους πληγωμένους τραυματισμένους και ντροπιασμένους Νεοδημοκράτες ''Φασίστες'' μεγάλη η χάρη της. Ο γιατρός Μιχάλης, με το τηλέφωνο στο αυτί θα επικοινωνεί με τον Πρωθυπουργό όπως πάντα και θα αναφέρει τις νίκες και τις τακτικές αλλά και τις απώλειες που θα ακολουθήσουν. Στα ενδότερα οι οργανωτές απολαμβάνουν ευχαριστημένοι το ουίσκι τους. Στον τοίχο με μεγάλα γράμματα διαβάζεις ΄΄ή θα σκοτωθείτε ή θα νικήσουμε''.
  Κάπου στο βάθος εμφανίζεται ο….τοπικός Καμμένος της πρεβεζας. Οι διασυνδέσεις υπάρχουν. Το παιχνίδι είναι χοντρό. Είμαι και εγώ εδώ μονολογεί.
  Ο στρατηγός Λάμπρος, γνήσιο παιδί της δεξιάς, κάτι υποπτεύεται. Λες;;;;;; δεν θέλω να το πιστέψω μονολογεί. Πλησιάζει τον Βασίλη και του λέει στο αυτί. Λες οι Νεοδημοκράτες (όσοι απόμειναν) να ψηφίσουν από καπρίτσιο τους συντρόφους και να μη φθάσουμε ποτέ στα Γιάννινα; Τον έπιασε σύγκρυο. Aναρρίγησε, λες να γίνει κ΄ αυτό;;;;;; Η γνώριμη φωνή (διαταγή) ήλθε εκ των έσω σκάσε Γκαγκαούζε Νεοδημοκράτη της Πρέβεζας, σκάσε και κολύμπα!
  alexissoldatos@gmail.com

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ