Σάββατο, 15/08/2020

Αρνείται πεισματικά ο κ. Στουρνάρας κοινοβουλευτικό έλεγχο για το ξεπούλημα της Δωδώνη

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, που με διαδικασίες κατεπείγοντος «δώρισε» την ΔΩΔΩΝΗ σε ρώσικα κεφάλαια και εκκίνησε την διαδικασία
καταστροφής της κτηνοτροφικής παραγωγής της Ηπείρου, για μια ακόμα φορά αρνήθηκε να απαντήσει στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση για το ζήτημα. Ο κ. Στουρνάρας, όπου με την ανοχή την δικιά του καθώς και της κυβέρνησης επιτρέπει στους νέους ιδιοκτήτες-καρχαρίες της ΔΩΔΩΝΗΣ να αφήνουν απλήρωτους τους παραγωγους από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την διοίκηση, αρνείται εδώ και 3 μήνες να παρουσιαστεί στη Βουλή για ένα ζήτημα της αρμοδιότητας του. Αρνείται πεισματικά να δώσει έστω μια εξήγηση στους 6.500 απλήρωτους και εξαθλιωμένους παραγωγούς, στο λαό της Ηπείρου.

Σε μια συγκυρία όπου η κυβέρνηση «ανακαλύπτει» απορημένη την άναγκη σεβασμού των δημοκρατικών διαδικασιών και την ανάγκη απάντησης στον φασισμό, ο κ. Στουρνάρας υπενθυμίζει σε όλους μας την θλιβερή πραγματικότητα της πολιτικής της κυβέρνησης.

Ένας μη-εκλεγμένος υπουργός, σε μια κυβέρνηση μειοψηφίας που φτιάχτηκε όπως-όπως για να επιβάλλει τα Μνημόνια στην χώρα, αγνοεί με αλαζονεία την κοινοβουλευτική διαδικασία, ακυρώνει στην πράξη τις -περιορισμένες- δυνατότητες ελέγχου της κυβέρνησης από την αντιπολίτευση και τους βουλευτές, ενισχύει έτσι, τα επιχειρήματα των υπέρμαχων του ολοκληρωτισμού. με ότι αυτό συνεπάγεται στην συγκεκριμένη συγκυρία.

Θα επανέλθουμε και δεν θα σταματήσουμε. Μέχρι να λυθεί το ζήτημα της ΔΩΔΩΝΗΣ από την επερχόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς, ο κ. Στουρνάρας θα αναγκάζεται να εφευρίσκει κάθε φορά και νέες δικαιολογίες για να αποφύγει τις οφειλόμενες εξηγήσεις του στο λαό της Ηπείρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ