Κυριακή, 15/09/2019

Η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από σπάνια ασθένεια!

Με επίσημη ανακοίνωση το παλάτι ενημερώνει ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ήδη νιώθει καλύτερα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα η έγκυος πριγκίπισσα έχει προσβληθεί από μια σπάνια ασθένεια που «χτυπά» μόλις των 2% των γυναικών σε ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η Κέιτ Μίντλετον έχει πολλές ζαλάδες, και αδυνατεί να κρατήσει τροφές και νερό στο στομάχι της με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με αφυδάτωση. Για το λόγο αυτό τρέφεται με ορό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι τα συμπτώματα της πρωινής αδιαθεσίας που εμφάνισε η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν οξεία, κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο στο 2% των γυναικών σε ενδιαφέρουσα.

Ετσι δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον – που βρίσκεται περίπου στη 12η εβδομάδα της κύησής της – να παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο, όπως ακόμη και να της χορηγηθούν βιταμίνες για την υπόλοιπη περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών είναι πιθανό τα συμπτώματα αυτά που παρουσίασε η Κέιτ Μίντλετον να συνεχίσουν να εμφανίζονται και τους επόμενους μήνες της εγκυμοσύνης της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ