Πέμπτη, 09/07/2020

«Απ’τα ψηλά στα …χαμηλά» ο Μάνθος Δέσκας!!!(photo)

Τις 36 πιο κουραστικές, αλλά και πιο ξεχωριστές ώρες της ζωής του μας διηγήθηκε ο Μάνθος Δέσκας. Ο Μάνθος γνωστός λάτρης της μηχανοκίνητης ήταν ο μόνος Πρεβεζάνος που συμμετείχε στο 18ο 36ωρο Οδοιπορικό αντοχής που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνικής Λέσχη Moto Guzzi με τίτλο «Απ’τα ψηλά στα χαμηλά …». 

 36 ώρες, 1800 χλμ, όλα σε περιφερειακές οδούς,ούτε 1χλμ σε Εθνική Οδό, διέσχισε  Βουνά, λίμνες, ποτάμια,είδε εικόνες που κόβουν την ανάσα και φυσικά έγραψε χιλιόμετρα – πολλά χιλιόμετρα… από την Ανατολή στη Δύση πάνω στην αγαπημένη του μηχανή.

 To φετινό οδοιπορικό άρχισε το πρωί του Σαββάτου της 25ης Απριλίου από την Γέφυρα της Βαρυμπόπης για να περάσει από περιοχές όπως την Μαλακάσα, την Αυλώνα,το Δίστομο, την Ιτέα, Δελφούς-Άμφισσα,Καρπενήσι,Τρίκαλα,Ελασσόνα,Λάρισα, Βόλο και από εκεί πάλι στην Γέφυρα Βαρυμπόπης.. Το Σάββατο βράδυ διανυκτέρευσε στην πόλη του την Πρέβεζα στην Καστροσυκιά στο ξενοδοχείο Preveza Beach.

Στόχος του οδοιπορικού δεν ήταν απλά να είσαι πάνω στην μηχανή αλλά σε κάθε μέρος που περνούσε έπρεπε να τραβήξει μια φωτογραφία, το σύνολο ήταν 20. Στο τέλος οι καλύτερες φωτογραφίες αξιολογήθηκαν και οι Ίκαροι, η ομάδα με την οποία συμμετείχε ο Μάνθος Δέσκας στο 18 36ωρο παραλίγο να βραβευθεί αφού βγήκε Τέταρτη.

Ο Μάνθος μιλώντας στο mypreveza.gr για αυτή του την εμπειρία μας είπε ότι ήταν 36 πιο κουραστικές ώρες της ζωής του, αλλά έζησε τόσο ξεχωριστές στιγμές που του χρόνου θα το επαναλάβει.

Και του χρόνου πρώτος Μάνθε!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ