Αγνή Σμπόνια: Η δασκάλα του ΠΑΣΟΚ από την Πρέβεζα που κάποιοι τη θέλουν να φτάνει… ψηλά [εικόνες]

Νέα πρόσωπα που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στην… επόμενη μέρα αναζητά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ένα από αυτά είναι και η Αγνή Σμπόνια, μια 26χρονη εκπαιδευτικός από την Πρέβεζα που ήταν υποψήφια βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρεθεί στη Βουλή.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται από πηγές της Ιπποκράτους η νεαρή έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα στην κεντρική πολιτική σκηνή, με αρκετούς να σημειώνουν πως είναι «πρόσωπο χαμηλών τόνων».

Το καλοκαίρι άλλωστε, η Αγνή Σμπόνια βρέθηκε στο προεδρείο της Εθνικής Συνδιάσκεψης για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ, όπου είχε δηλώσει πως «το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ίσως να μην εκφράζει κανέναν πια, γι’ αυτό και πρέπει ν’ αλλάξει», υποστηρίζοντας πως «θέλει χτίσιμο από την αρχή».

Βέβαια, για τη συμμετοχή της στις πρόσφατες εκλογές, κάποιοι σχολιάζουν πως οφείλεται σε ένα βαθμό και στη φιλική σχέση που έχει η οικογένειά της με τον Βαγγέλη Αγγέλου που κατήρτησε τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Ποια είναι η Αγνή Σμπόνια

Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1986 και τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια τα πέρασε σε Αθήνα και Πρέβεζα από όπου κατάγεται. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάσκει σε δημόσιο δημοτικό σχολείο.

Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα εκπροσωπώντας τους φοιτητές στα ανώτατα όργανα και στη σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς είναι η νεότερη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου της.

Οι… αντίπαλοι του Βενιζέλου

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες που έχει «ανεβάσει» η κυρία Σμπόνια στο Facebook θα ξεχωρίσει, πέρα από εκείνες που βρίσκεται σε κάποια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ένα σκίτσο από μια μαθήτριά της από τον περασμένο Μάιο.

Η μαθήτριά της, της γράφει πως είναι θυμωμένη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς για τις ανάγκες των εκλογών του Μαΐου είχε… αφήσει το σχολείο όπου υπηρετούσε.
    iefimerida


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites