Ο Σωτήρης Πάτσης νέος Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή και στην Πρέβεζα για την ανάδειξη των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ, των μελών των ΔΗΜΤΕ και των Αντιπροσώπων για το Εθνικό Συνέδριο του κόμματος. Η διαδικασία κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και στη ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας Πρόεδρος εξελέγη ο Σωτήρης Πάτσης(με 351 ψήφους), δεύτερος σε ψήφους ήταν ο Κώστας Φαρμάκης(με 230 ψήφους ) και τρίτη η Πόπη Παππά, (με 149 ψήφους). Μέλη στη ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας εξελέγησαν οι Γεώργιος Καντζιώτης (Ζαλόγγου), Αθανάσιος Μήτσης(Ζαλόγγου), Ιωάννης Μπούρης(Πρέβεζας), Ταξιάρχης Μπρούβας(Ζαλόγγου), Αντώνιος Ντόμαρης(Πρέβεζας), Νικόλαος Παγγές(Λούρου), Κων/νος Παπαδιώτης(Λούρου), Αντώνιος Παππάς(Πρέβεζας), Σωτήριος Πατακιάρας(Λούρου), Γεώργιος Παχής(Πρέβεζας).
Στη ΔΗΜΤΟ Ζηρού πρόεδρος εξελέγη ο Ευστράτιος Γιολδάσης και Μέλη: οι Χριστόδουλος Ζάψας (Φιλιππιάδας), Ελένη Μάρη (Φιλιππιάδας), Παναγιώτης Μπάσος(Φιλιππιάδας), Βασίλειος Λαϊνάς(Φιλιππιάδας), Χρήστος Καλαμίδας(Ανωγείου), Απόστολος Κίτσιος(Ανωγείου), Απόστολος Παππάς(Ανωγείου), Φωτεινή Αυγέρη(Θεσπρωτικού), Σταύρος Καλαμπόκης(Θεσπρωτικού) και Νικόλαος Μπαλάφας(Θεσπρωτικού).
Στη ΔΗΜΤΟ Πάργας Πρόεδρος εξελέγη η Δήμητρα Παππά και μέλη: οι Δημήτριος Γκίνης(Πάργας), Θεοδώρα Γκότση(Φαναρίου), Δημήτρης Ζήσης(Φαναρίου), Πέτρος Κόκκορης(Πάργας), Αικατερίνη Νάκια(Φαναρίου), Γεώργιος Πάνου(Πάργας), Γεράσιμος Πασχοδήμας(Πάργας), Παύλος Σάββας(Φαναρίου), Δημήτριος Σπυρίδωνος(Φαναρίου).
Για σύνεδροι εκλέγονται όλοι όσοι είχαν θέσει υποψηφιότητα. Συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνος Δρόσος, Κωνσταντίνος Καράμπελας, Γιώργος Κουτσόγλου, Σπύρος Κυριάκης, Ζώης Μαργέλης, Φώτης Νάκιας, Δημήτρης Παππάς και Δημήτριος Σουμαλεύρης και στις γυναίκες οι Αγγελική Βρεττού, η Βάνα Ζέρβα, η Σοφία Καραμανίδου, η Βασιλική Κορδέλλα, η Αικατερίνη Λάππα και η Γεωργία Ξώνα. Στα ίδια εκλογικά κέντρα θα γίνουν την Τετάρτη 6 Απριλίου από τις 4 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ και οι εκλογές για την ανάδειξη των υπευθύνων των Θεματικών Τομέων Δράσης των Νομαρχιακών Οργανώσεων. Σε ανακοίνωσή της η ΝΕΦΕ Πρέβεζας αναφέρει πως δεν θα διεξαχθούν εκλογές στους θεματικούς τομείς δράσης 5 (Μισθωτών – Συνταξιούχων), 6 (Οικονομίας) και 8 (Πολιτισμού), καθώς κατατέθηκε μια υποψηφιότητα για κάθε έναν από τους τομείς αυτούς, και οι υποψήφιοι εκλέγονται αυτοδίκαια. Να θυμίσουμε τέλος ότι την Κυριακή, 17 Απριλίου θα διεξαχθεί η εκλογή των Προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων. Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν από 12 έως 14 Απριλίου.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites