Πέμπτη, 19/07/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μεγαλύτερο Καρναβάλι, μεγαλύτερος προυπολογισμός.Τόσο Απλό!

Έρχονται απόκριες και σιγά σιγά άρχισε να γίνεται λόγος για τα δύο Καρναβάλια που διαθέτει η πόλη μας, το Ιστορικό Καρναβάλι των γυναικών και το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που μετά από δέκα χρόνια έγινε θεσμός. Εδώ και μέρες ακούνε πολλά τα αυτιά μας και βλέπουνε πολλά τα μάτια μας. Κάποιοι βιάστηκαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο Καρναβάλι των Γυναικών και λίγες ημέρες μετά τους έπιασε ο πόνος γιατί το Καρναβαλικό Κομιτάτο που η παρέλαση  του ξεκινάει από το παλαιό Κ.Τ.Ε.Λ έχει μεγαλύτερο προϋπολογισμό για τον ήχο από το Καρναβάλι των γυναικών που ξεκινάει από τον ΟΤΕ διαδίδοντας ψευδώς(κάτι που θα αποδειχθεί σε λίγες ημέρες) ότι κάνουν την ίδια απόσταση…

Αλήθεια ποιος νοήμων νους την μία «τελειώνει» ένα καρναβάλι και την άλλη απορεί γιατί ο προϋπολογισμός δεν είναι ίδιος … με το άλλο που είναι μεγαλύτερο.
Ένα είναι σίγουρο … όλα αυτά έχουν σαν στόχο να πλήξουν πολιτικά τον Στράτο Ιωάννου.Τον λόγο και τον σκοπό τον αφήνουμε στην φαντασία του καθενός από εσάς. Όσο όμως και να προσπαθήσουν κάποιοι το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας έχει αποδείξει ότι λειτουργεί πάντα με βάση το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ