Νεκροθάφτες σε ρόλο μεσάζοντα – προξενητή δικηγορικών γραφείων

Εμπόριο ανθρώπινου πόνου από συγκεκριμένους νεκροθάφτες και δικηγορικά γραφεία Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στις πλάτες συγγενών θυμάτων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.

Μάστιγα έχει καταλήξει η κατάπτυστη και επονείδιστη τακτική άγρας πελατών συγκεκριμένων δικηγορικών γραφείων, που χρησιμοποιούν τους κατά τόπο νεκροθάφτες, ως dealers – μεσάζοντες των υπηρεσιών τους, αμείβοντάς τους με το ποσό των 5.000,00 € ανά υπόθεση που θα προσελκύσουν. Ο νεκροθάφτης έναντι της προσδοκίας αμοιβής, αναλαμβάνει να μπει στο σπίτι των συγγενών των θυμάτων την ώρα της οδύνης τους, πριν ακόμη την ταφή και πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν το χτύπημα της μοίρας και τους προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ταφής! Αρκεί, οι συγγενείς, να αναθέσουν την υπόθεση τους, στα δικηγορικά γραφεία που προτείνει ο νεκροθάφτης. Εκμεταλλεύεται την σύγχυση και τον ανθρώπινο πόνο, όχι για να προτείνει τον καλύτερο δικηγόρο για τα θύματα, αλλά αυτόν που θα προσφέρει στο νεκροθάφτη τη μεγαλύτερη μίζα.

Μόνο τον τελευταίο μήνα, αντιμετωπίσαμε τη συμπεριφορά αυτή δύο φορές, σε υποθέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων της περιοχής μας τις οποίες χειριζόμαστε. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι συμβαίνει πανελλαδικά. 

Ο δικηγορικός σύλλογος Πρέβεζας, οι αρμόδιοι δικηγορικοί σύλλογοι και ο Εισαγγελέας, έχουν ενημερωθεί αναλυτικά.

Λεχρίτες, τυμβωρύχοι, νεκροθάφτες και dealers θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει. 

Ο δικηγορικός σύλλογος Πρέβεζας, διαχρονικά, παρείχε ευπρόσωπη νομική συμπαράσταση και ουδέποτε αλώθηκε, ούτε θα αλωθεί από αλλοδαπά και εγχώρια αρπακτικά. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε την κάθε πρόκληση με εφόδιο τα επαγγελματικά και επιστημονικά μας προσόντα και όχι αγαστές σχέσεις και εμπορικές συνεργασίες με νεκροθάφτες.

 Όλοι είμαστε χρήσιμοι σε αυτή την κοινωνία, αρκεί αυτό να γίνεται … με τη σωστή σειρά κατά τον προσήκοντα χρόνο και περίσταση. Και η δικαστική συμπαράσταση των θυμάτων, είναι πολύ υπεύθυνο έργο για να ανατίθεται, σε νεκροθάφτες και εμπόρους του ανθρώπινου πόνου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΣΣΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΣΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Διεύθυνση: Σπηλιάδου 16, 1ος όροφος, έναντι πλατείας Ανδρούτσου, 481 00 Πρέβεζα

Τηλ: 2682029941 – 89631

E-mail: apostolosantassis@gmail.com


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μεγάλη συγκέντρωση και παράσταση νίκης για τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα”

20/09/2023, 12:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μιχάλης Διακομιχάλης : Ένας « Πρεβεζάνος » από την Νίσυρο

18/09/2023, 9:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σεμινάρια Ε.Φ.Ε.Τ. από το Επιμελητήριο Πρέβεζας

18/09/2023, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του ο Γιώργος Νίτσας

18/09/2023, 8:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites