Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας προχώρησε στη διάθεση 9/θεσιου οχήματος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του νεοσύστατου ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Η Παιδόπολη»

Στο πλαίσιο της έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς της, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας προχώρησε στη διάθεση 9/θεσιου οχήματος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του νεοσύστατου ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Η Παιδόπολη», που ξεκινάει τη λειτουργία του στο Δήμου Ζηρού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, ο οποίος είχε παραβρεθεί στα πρόσφατα εγκαίνια της δομής, έκανε πράξη τη δέσμευσή του και παραχώρησε ένα κατάλληλο όχημα για την μετακίνηση των ωφελουμένων, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, μέχρι η δομή να αποκτήσει το δικό της μεταφορικό μέσο.

Την Τετάρτη 6/9/2023 υπογράφτηκε το πρωτόκολλο παράδοσης -παραλαβής  από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΖΗ κ. Θεόδωρο Πανούση, σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Ο κ. Πανούσης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία του, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της ενέργειας αυτής που συμβάλλει στην απρόσκοπτη έναρξη λειτουργίας της δομής, την οποία αναμένουν με ενθουσιασμό οι ωφελούμενοι και οι οικογένειες τους.

Ο κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που συμβάλλω στο ανεκτίμητο κοινωνικό έργο που θα επιτελέσει η νέα δομή και θα στηρίξω με κάθε τρόπο τη λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Η Παιδόπολη»,  ενώ στις προτεραιότητές μου είναι το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται η δομή, να περιέλθει ολοκληρωτικά στο Δήμο Ζηρού. Εύχομαι η νέα δομή να συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινωνικοποίησης των συμπολιτών μας με αναπηρία και τη βελτίωση της καθημερινότητας αυτών και των οικογενειών τους».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites