ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ : Ο Δημήτρης Κολιός υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Νίτσα για “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”

Υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” και επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα, θα είναι ο Δημήτρης Κολιός.

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του ο Δημήτρης Κολιός ανέφερε:

Ήρθε η ώρα της ΑΛΛΑΓΗΣ!
Εγώ δεν θα σας πω ούτε που γεννήθηκα ούτε που μεγάλωσα καλώς ή κακώς λιγο πολύ ολοι γνωριζόμαστε θα σας πω ότι ύστερα από πολλές ώρες συζητήσεων και εφόσον πήρα όλες τις απαραίτητες διαβεβαιωσεις κατέληξα να μπω στο ψηφοδέλτιο της Ανάπτυξης Τωρα με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα.
Αυτά που συζητήσαμε όλο αυτό το διάστημα ήταν γύρω από το πώς θα μπορέσουμε να δημιουργησουμε ένα γραφείο που θα έχει αρμοδιότητα την ποιότητα ζωής των πολιτών και εδώ να ξεκαθαρίσω ότι η πρεβεζα δεν είναι μόνο η παραλία τα στενά και το Μονολιθι είναι και τα καμαρινιωτικα είναι και τα λευκαδιτικα τα χωριά και όλες οι περιοχές εκτός αστικού κέντρου που βρίσκονται ξεχασμένα στο 2000 στην καλύτερη περίπτωση.
Παρά την εμπειρία μου και τις σπουδές μου στα τουριστικά επαγγέλματα τα τελευταία 25 χρόνια είτε σαν εργαζόμενος ανα την Ελλάδα και το Εξωτερικο ειτε σαν ιδιοκτήτης εστιατοριου προτίμησα να ασχοληθώ με τον σχεδιασμό και την επίλυση παγίων προβλημάτων αυτής της πόλης γιατί πιστεύω ότι η πόλη πρέπει να αποκτήσει την δική της ταυτότητα και όχι να γίνει ακόμα ένας τυπικός προορισμός από κακές αντιγραφές διπλανων πόλεων – νησιών.
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ζητώ την ψήφο σας για μια πολη που θα βγει απο την στασιμότητα και του οτι βρεξει ας κατεβασει για μια πόλη βιτρίνα και οχι μικροπαζαρου.
Στις επερχόμενες εκλογές δεσμεύομαι εφόσον εκλεγω ότι νοσοκομείο,ναυτικες σχολές, πανεπιστήμιο, αδέσποτα, σκουπίδια, αθλητικοί χώροι,πάρκα – παιδικές χαρές,αρχαιολογικοι χώροι, χώροι που ατομα με ειδικές αναγκες θα εχουν άμεση πρόσβαση,φωτισμός χορταρια και ανενεργες υπηρεσίες θα υποστούν τεράστιες αλλαγές και βαθιές τομές.
Θα φτιάξουμε μια πόλη που τα χρηματα των πολιτών επιτελους θα εχουν ανταποδοτικο χαρακτηρα οχι συναλλαγων οχι ρουσφετιών μια πόλη εξωστρεφή με μεγαλύτερη τουριστική σεζον μια πολη με ταυτότητα μια πολη με ΠΟΙΟΤΗΤΑ πρωτίστως για τους ντόπιους και έναν αξέχαστο προορισμό για επισκέπτες από χώρες που απλά δεν θα περνάνε χωρις να ακουμπάνε!!!!
Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ένα σωστό φαγητό χωρίς πολλούς πολλούς μαϊντανους!!!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites