Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου  η «Γιορτή Σαρδέλας» στην Πρέβεζα – Τροχονομικές παρεμβάσεις από το Λιμεναρχείο

Η Γιορτή της Σαρδέλας, το παραδοσιακό λαϊκό πανηγύρι της Πρέβεζας θα αναβιώσει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό πάρκινγκ της πλατείας Ανδρούτσου.       

Για  δεκαετίες η Γιορτή της Σαρδέλας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού για την πόλη της Πρέβεζας,  αφού αναδεικνύει τους στενούς δεσμούς της Πρέβεζας με τη ναυτική παράδοση.                                                   

Η Πρέβεζα και φέτος  θα υποδεχτεί κατοίκους και επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ψητή σαρδέλα στα κάρβουνα, κηπευτικά της περιοχής αλλά και να τους κεράσει άφθονο κρασί.                                                                      

Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από την ορχήστρα του Χρήστου Μαρτίνη  για γλέντι και χορό μέχρι το πρωί.                                                       

Το δικό του χρώμα στην βραδιά θα δώσει το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πρέβεζας.

Ώρα έναρξης 21:00

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, εν όψει της Γιορτής Σαρδέλας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2023 στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ, ανακοινώνει τις ακόλουθες τροχονομικές παρεμβάσεις:
1) Απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων επί του χώρου στάθμευσης της πλατείας Ανδρούτσου από ώρα 07:00 του Σαββάτου 02 Σεπτεμβρίου 2023 και μέχρι πέρας της Γιορτής της Σαρδέλας .
2) Από ώρα 19:00 έως πέρας Γιορτής θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Σπηλιάδου, ενώ στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.
3)Οχήματα έκτακτου ανάγκης (ΕΚΑΒ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ) θα διευκολύνονται με τις υποδείξεις οργάνων της Υπηρεσίας μας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites