Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα στηρίζει προοδευτικά σχήματα

Ανακοίνωση προς τα μελη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ  εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του κομματός,  εν οψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην ανακοίνωση καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , ψηφίζοντας κατά συνείδηση, να στηρίξουν προοδευτικά σχήματα εκτιμώντας, την διαδρομή και την στάση τους στα κρίσιμα επίδικα της ΤΑ και της πόλης, καθώς είναι εφικτό και αναγκαίο, σε μια πόλη με δημοκρατική παράδοση στην αυτοδιοίκηση, οι προοδευτικές δυνάμεις να είναι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην καθημερινή κοινωνική πραγματικότητα της πόλης ,υπηρετώντας τις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών.

Με δεδομένο ότι ο συνδυασμός του Νίκου Γεωργάκου δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση προοδευτικό σχήμα, αφού σε κάθε ψήφισμα που έφερνε στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη “Στροφή στο Μέλλον” ψήφιζε αρνητικά, τότε δια της ατόπου επαγωγής και με δεδομένο ότι η Λαϊκή Συσπείρωση αρκετές φορές και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου έχει επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μάλλον το κόμμα της κεντροαριστερας δείχνει να στηρίζει την παράταξη του Γιώργου Νίτσα.

Μάλιστα μην ξεχνάμε ότι στην “Ανάπτυξη Τώρα” ειναι υποψηφιοι αρκετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Χριστίνα Κριτσιμά κ.α. ενώ η παράταξη του Γιώργου Νίτσα έχει καταφέρει να “αγκαλιάσει” το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Για την Περιφέρεια Ηπείρου η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας αναφερει:

“Ταυτόχρονα στην Περιφέρεια Ηπείρου θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με αίσθημα ευθύνης, μέσα από την ανοιχτή παράταξη, το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Στέφο, ώστε να αλλάξει πορεία ο τόπος και να απαντήσουμε στις νέες προκλήσεις της εποχής μας αντιπαραθέτοντας ένα διαφορετικό σχέδιο ισόρροπης ανάπτυξης που βασίζεται σε δύο πυλώνες: την κοινωνική δικαιοσύνη και την περιβαλλοντική προστασία”.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites