Σε “θερινή ραστώνη” ο Βουλευτής – Σταματά η καθημερινή και σε 24ωρη βάση λειτουργία του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας

Το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας σταματά την καθημερινή και σε 24ωρη βάση λειτουργία του λόγω έλλειψης του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού.
Όπως κάνει γνωστό ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπέιρωσης Δήμου Ζηρού Μενέλαος Γείτονας, το Κ.Υ. λειτουργεί μόνο τρία 24ωρα (3 εφημερίες) την εβδομάδα, ενώ το προσωπικό που υπάρχει είναι ένας οδοντίατρος που εκτελεί και χρέη επιστημονικά υπεύθυνου, μία επικουρική Γενικής ιατρικής, μία Γενική γιατρός από το περιφερειακό ιατρείο Κερασώνα, ένας γιατρός από το Νοσοκομείο Άρτας για οκτώ μέρες το μήνα, μία χειρίστρια ακτινολογικού μηχανήματος η οποία έχει μετακινηθεί στο Γ.Ν. Πρέβεζας για 3 ημέρες την εβδομάδα, σε αντίθεση με τα όσα προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις περί απαγόρευσης μετακίνησης υπαλλήλου, όταν αυτός αποτελεί τον έναν και μοναδικό υπάλληλο για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ συνδράμουν και οι αγροτικοί γιατροί των περιφερειακών ιατρείων Γοργομύλου και Ν. Κερασούντας.
Μετά το Κέντρο Υγείας Πάργας λοιπόν και το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας δεν θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Θα κάνει κάτι για αυτή την άθλια κατάσταση ο νεοεκλεγμένος κυβερνητικός Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης; ή τα προβλήματα του Νομού δεν είναι αρκετά να επηρεάσουν την “θερινή ραστώνη” στην οποία βρίσκεται;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites