Τους διέψευσε πανηγυρικά – Με 181 και χωρίς κομματικό μηχανισμό … μπαίνει στην μάχη των Δημοτικών Εκλογών ο Γιώργος Νίτσας!

Η “Ανάπτυξη Τώρα” κατέθεσε το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, τηρώντας τη διαδικασία που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία.

Το ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της “Ανάπτυξης Τώρα” με επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα, αποτελείται από 181 άνδρες και γυναίκες. 

Εδώ και μέρες διάφοροι διέδιδαν, όπως αποδείχθηκε ψευδώς, ότι η παράταξη του Γιώργου Νίτσα δεν θα καταφέρει να περάσει τους 100 υποψηφίους, κάποιοι παρουσίαζαν  μάλιστα τον συνδυασμό του Γιώργου Νίτσα, τρίτο σε δυναμική …

Τελικά, η “Ανάπτυξη Τώρα” τους διέψευσε πανηγυρικά, αφού κατέθεσε ψηφοδέλτιο με μόλις πέντε λιγότερους υποψηφίους από την παράταξη του νυν Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, ο οποίος κατέθεσε ψηφοδέλτιο με 186 υποψηφίους, έχοντας στο πλευρό του σύσσωμο τον κομματικό μηχανισμό και τον πρώην βουλευτή του Νομού, που συνέβαλε καθοριστικά στην συγκρότηση του.

Άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων,  άνθρωποι κάθε ηλικίας, κυρίως νέοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέοι γονείς, φοιτητές συστρατεύτηκαν με την παράταξη του Γιώργου Νίτσα, αντικατοπτρίζοντας την αγωνία της τοπικής κοινωνίας για το μέλλον του Δήμου της Πρέβεζας. 

Στην ανακοίνωση του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα”, Γιώργος Νίτσας, αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Είναι ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συνεργαστούν  δημοτικές παρατάξεις, δημοτικά σχήματα και ομάδες ενεργών πολιτών και άνθρωποι που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας  κάνοντας πράξη το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

 Από σήμερα ξεκινά και επίσημα ένα όμορφο ταξίδι με τους υπέροχους συνεργάτες μας.

Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που επέλεξαν τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό  συνδυασμό μας “Ανάπτυξη Τώρα” και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους”.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites