Βρείτε το τέλειο ηλεκτρονικό τσιγάρο στα Ιωάννινα από την Alter Ego

Η alter ego, μία καινοτόμος εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ενθουσιασμό το άνοιγμα του νέου φυσικού της καταστήματος στην πόλη των Ιωαννίνων.

 

Το νέο κατάστημα άνοιξε για το κοινό στις 14 Φεβρουαρίου 2023 και σε εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε μια εκτεταμένη ποικιλία από ηλεκτρονικά τσιγάρα, προϊόντα θέρμανσης καπνού, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, mods, αντιστάσεις και αξεσουάρ.

 

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 31, Ιωάννινα σχεδόν στη γωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, έναν από τους πιο κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους των Ιωαννίνων, σε βολική τοποθεσία δίπλα στο γνωστό σούπερ μάρκετ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

 

Έχοντας μια αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, έναν πρωτοποριακό δυναμικό product mix που διαθέτουμε, όπως συσκευές e liquids, accessories, services, αλλά και το πάθος μας να στηρίζουμε τους πελάτες μας στην μάχη κατά τους καπνίσματος, μας έκανε πρωτοπόρους στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αυτό οφείλεται χάρη στη δυναμική εμπορική μας πολιτική, στα καινοτόμα καταστήματά μας, αλλά και στο σεβασμό μας προς τους καταναλωτές.

 

Η alter ego είναι ανοιχτή σε νέες συνεργασίες franchise με ανθρώπους που ενθουσιάζονται με το άτμισμα, το ίδιο όπως και εμείς. Στηρίζουμε επιχειρηματικά ξεκινήματα σε όσους οραματίζονται μια ζωή χωρίς το κάπνισμα. Μέσω του αναγνωρισμένου δικτύου καταστημάτων μας μπορείτε να κάνετε αυτό το όραμα πραγματικότητα. 

 

Εάν έχετε την ιδέα να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα με προϊόντα ατμίσματος μαζί μας, η αρχική επένδυση είναι χαμηλή και χωρίς Entry Fee. Παράλληλα, θα σας προσφέρουμε μια εκτεταμένη εκπαίδευση και μια συνεχή υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα σχετικά με business, finance, operational, marketing και legal θέματα. Λάβετε υπόψιν, ότι γίνεται γρήγορη απόσβεση με μεγάλο περιθώριο κέρδους, ενώ υφίσταται ένας σταθερός αναπτυξιακός προσανατολισμός και επενδύσεις ύψους 2 εκατ. € από το 2009 έως σήμερα.

 

Η alter ego έχοντας ένα διαδικτυακό, αλλά και φυσικά καταστήματα, διαφέρει από τα υπόλοιπα καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων με τους εξής τρόπους :

 

Α) Η δέσμευση του να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα ατμίσματος της αγοράς.

Β) Η παροχή κορυφαίων υγρών αναπλήρωσης.

Γ) Το πρόγραμμα alter ego Quality Plus σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, για την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης. Γιατί η απόλαυση μεγαλώνει όταν “ξέρουμε τι ατμίζουμε” με αποδείξεις.

Δ) Το σύστημα επιβράβευσης πελατών με την ονομασία “alter ego BonusCard – Κ€ΡΔΙΖΩ

Ε) Το καταρτισμένο προσωπικό.

ΣΤ) Οι ειδικές τιμές και προσφορές.

Ζ) Η συνεχή ανανέωση των προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Για να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου καταστήματος, η alter ego προσφέρει δύο ειδικές προσφορές:

 

Από τις 24 Απριλίου έως τις 21 Μαΐου

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν 10 Aspire Origin Bar μιας χρήσεως και να λάβουν δύο επιπλέον αναλώσιμα ως δώρο (10 + 2 Δώρο).

 

Από τις 25 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου

Οι πελάτες μας μπορούν να κερδίσουν 10€ αφού μας συστήσουν έναν φίλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφτείτε το κατάστημα μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Το νέο κατάστημα της alter ego στα Ιωάννινα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ τις 9:00 π.μ. και 9:00 μ.μ., καθώς και τα Σάββατα μεταξύ 9:00 π.μ. και 3:00 μ.μ.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας είτε στο τηλέφωνο 2651 064020 είτε μέσω email στο info@alterego.gr. Για να μαθαίνετε τα νέα μας, ακολουθήστε το alter ego στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Facebook: https://www.facebook.com/alterego.gr

Instagram: https://www.instagram.com/alterego_gr/

YouTube: https://www.youtube.com/user/AltereGoECigs

 

Σχετικά με την alter ego

 

Η alter ego, μια ελληνική εταιρεία, άνοιξε το πρώτο retail store ηλεκτρονικού τσιγάρου το 2009 στην Ευρώπη. Σήμερα, ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, 45 φυσικών καταστημάτων και 250 σημείων πώλησης, έχει δημιουργηθεί σε μία αγορά η οποία αυξάνεται ραγδαία με ρυθμούς πωλήσεων που ξεπερνούν το 25% κάθε χρόνο. Έχοντας μια ηγετική θέση στον χώρο των ατμιστικών προϊόντων, αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το πρώτο βήμα για μια εποικοδομητική franchise συνεργασία. 

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites