Ορκίστηκαν τα 9 μόνιμα στελέχη του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” που μονιμοποιήθηκαν στον Δήμο Πρέβεζας

Μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Πρέβεζας  κ. Νίκου Γεωργάκου  οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Τα εννέα άτομα που ορκίστηκαν αποτελούν από σήμερα το ανθρώπινο δυναμικό του προγράμματος,πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις όπως αυτές καθορίζονται από τον ΑΣΕΠ  και ανήκουν πλέον στο  δυναμικό των μόνιμων  υπαλλήλων του Δήμου Πρέβεζας. 

Με τη θετική αυτή εξέλιξη, δίνεται επιτέλους η λύση για τη βέλτιστη λειτουργία του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” τόσο στην πολυετή ταλαιπωρία όσο και στην αβεβαιότητα από το προηγούμενο καθεστώς της σχέσης εργασίας τους και πλέον τους δίδεται η δυναμική αλλά και το πλαίσιο ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα στην αποστολή προσφοράς προς τους επωφελούμενους συμπολίτες μας.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας αφού τους καλωσόρισε και τους συνεχάρη  ανέφερε  χαρακτηριστικά:

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά  σας καλωσορίζω ως μόνο θεσμικά ως μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Πρέβεζας πλέον αλλά και ως τον πυλώνα της σπουδαίας και τόσο απαραίτητης αποστολής προσφοράς προς τους Δημότες που υποστηρίζουμε.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά και το  κοινωνικό έργο που παρέχετε  δρομολογήσαμε τις διαδικασίες για την τοποθέτησή σας σε μόνιμες θέσεις  και ευελπιστώ ότι η εξέλιξη αυτή θα αναβαθμίσει σημαντικά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες  προς τους  συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από φροντίδα.

Η εμπειρία σας αποτελεί ένα πολύ  σημαντικό κεφάλαιο το οποίο θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δημιουργώντας πλέον μια ενιαία ομάδα  κοινωνικής προσφοράς που θα φτάνει σε κάθε γωνιά του Δήμου μας .

Μια  μεγάλη αγκαλιά που θα χωρέσει όσους και όσες  δεν έχουν τη δυνατότητα, είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω προβλημάτων υγείας, να κάνουν αυτά που  για τους υπόλοιπους  αποτελούν αυτονόητο κομμάτι της καθημερινότητας στο πλαίσιο μιας συμπεριληπτικής δημοτικής λειτουργίας δίχως αποκλεισμούς και δίχως να αφήνει πίσω κανένα αλλά προχωρώντας μπροστά με τόλμη και κοινωνική προσφορά’’.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 1 ο ΓΕΛ του Δήμου Πρέβεζας

30/01/2024, 1:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites