Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παραδίδει το νέο Κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου κτιρίου του δημοτικού σχολείου Καναλίου το οποίο σήμερα, 29 Μαΐου  2023 επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου.

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό πρόβλημα της έλλειψης αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Καναλίου, δεδομένης και της αύξησης κάθε χρόνο των μαθητών, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των πολιτών, του περιφερειακού Συμβούλου Μιχάλη Σπυρέλη και του Δ/ντή του Σχολείου κ. Γ. Ζήση και των δασκάλων του σχολείου και με τη βοήθεια και την υποστήριξη του περιφερειάρχη κ. Α. Καχριμάνη, και των υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων της Π.Ε. Πρέβεζας, προχώρησε στη μελέτη, δημοπράτηση και κατασκευή των απαραίτητων νέων αιθουσών του σχολείου, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Ηπείρου.  Πρόκειται για ένα σύγχρονο σχολείο το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη διευκόλυνση των μαθητών της περιοχής, καθώς δημιουργεί κατάλληλες υποδομές και συνθήκες για την σχολική κοινότητα.  

Το νέο διώροφο κτίριο κατασκευάστηκε με σύγχρονες μεθόδους, έχει  εμβαδόν 622.39μ. Στο ισόγειο υπάρχει ο χώρος εισόδου, τρεις αίθουσες διδασκαλίας, ο χώρος των WC, το κλιμακοστάσιο, το ασανσέρ και το μηχανοστάσιο. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Α.Π.Χ) έχει άμεση επικοινωνία με το νέο σχολείο όπως επίσης και μια δεύτερη έξοδο απευθείας στον αύλειο χώρο που θα διευκολύνει την άμεση πρόσβαση των μαθητών του υπάρχοντος σχολείου. Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου υπάρχουν δυο αίθουσες διδασκαλίας, το γραφείο των δάσκαλων, το αρχείο και το γραφείο του διευθυντή, το κλιμακοστάσιο, το ασανσέρ, ο χώρος των WC.

Το κόστος της κατασκευής του ανήλθε στις 710.920 €


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites