Πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου η απονομή των βραβείων στα έργα των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για το σχεδιασμό του λογότυπου της Π.ΕΠ.ΙΣ. Ηπείρου

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου η απονομή των βραβείων στα έργα των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για το σχεδιασμό του λογότυπου της Π.ΕΠ.ΙΣ. Ηπείρου.
Θέμα του διαγωνισμού ήταν «ΣΧΕΔΙΑ-ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ» και διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ηπείρου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ηπείρου. Συμμετείχαν 16 Γυμνάσια από την Π.Ε. Ιωαννίνων, ενώ οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί καθοδήγησαν τους/τις μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες με ιδιαίτερη έμπνευση και δημιουργικότητα, αποτύπωσαν τις σκέψεις τους για την Ισότητα.
Η Πρόεδρος της ΠΕΠΙΣ Ηπείρου κα Παναγιώτα (Γιούλα) Μητροκώστα, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή όλων στον διαγωνισμό και τόνισε ότι η επιλογή των έργων που θα βραβεύονταν ήταν πολύ δύσκολη, διότι όλα ήταν αξιόλογα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης.

Οι δημιουργοί των τριών ζωγραφικών έργων που βραβεύτηκαν έλαβαν από ένα τάμπλετ, ενώ όλοι/ες οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής.
Επιπλέον η Περιφέρεια Ηπείρου, εξέδωσε ένα αναμνηστικό λεύκωμα με όλα τα έργα των μαθητών/τριών, το οποίο διανεμήθηκε στα Σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Όλα τα ζωγραφικά έργα εκτέθηκαν στην Περιφέρεια Ηπείρου, και θα αποτελέσουν έμπνευση και κίνητρο και για επόμενες δράσεις, οι οποίες θα προάγουν την Ισότητα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Τετραήμερη επαναξιολόγηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Βίκου-Αώου

11/07/2024, 8:54 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites