Πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου η απονομή των βραβείων στα έργα των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για το σχεδιασμό του λογότυπου της Π.ΕΠ.ΙΣ. Ηπείρου

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου η απονομή των βραβείων στα έργα των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για το σχεδιασμό του λογότυπου της Π.ΕΠ.ΙΣ. Ηπείρου.
Θέμα του διαγωνισμού ήταν «ΣΧΕΔΙΑ-ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ» και διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ηπείρου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ηπείρου. Συμμετείχαν 16 Γυμνάσια από την Π.Ε. Ιωαννίνων, ενώ οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί καθοδήγησαν τους/τις μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες με ιδιαίτερη έμπνευση και δημιουργικότητα, αποτύπωσαν τις σκέψεις τους για την Ισότητα.
Η Πρόεδρος της ΠΕΠΙΣ Ηπείρου κα Παναγιώτα (Γιούλα) Μητροκώστα, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή όλων στον διαγωνισμό και τόνισε ότι η επιλογή των έργων που θα βραβεύονταν ήταν πολύ δύσκολη, διότι όλα ήταν αξιόλογα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης.

Οι δημιουργοί των τριών ζωγραφικών έργων που βραβεύτηκαν έλαβαν από ένα τάμπλετ, ενώ όλοι/ες οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής.
Επιπλέον η Περιφέρεια Ηπείρου, εξέδωσε ένα αναμνηστικό λεύκωμα με όλα τα έργα των μαθητών/τριών, το οποίο διανεμήθηκε στα Σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Όλα τα ζωγραφικά έργα εκτέθηκαν στην Περιφέρεια Ηπείρου, και θα αποτελέσουν έμπνευση και κίνητρο και για επόμενες δράσεις, οι οποίες θα προάγουν την Ισότητα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δήλωση Περιφερειάρχη Ηπείρου για τη Νίκη Αγνάντη

06/06/2023, 10:41 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένα θανατηφόρο τροχαίο τον Μάιο στην Ήπειρο

06/06/2023, 10:19 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς συνοδούς το επισκεπτήριο μέχρι 19 Ιουνίου στο Χατζηκώστα

31/05/2023, 10:09 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα: Πατέρας χάρισε το νεφρό του στον γιο του

30/05/2023, 11:42 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Μετ’ εμποδίων οι ενδοσχολικές εξετάσεις στην Πρέβεζα – Πρωτοφανής επίθεσης χάκερ επί δύο ημέρες στην Τράπεζα Θεμάτων

30/05/2023, 11:39 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Kαι επίσημα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας εγκαινιάζει την λειτουργία του όλο το χρόνο

29/05/2023, 10:01 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στην Ήπειρο για την επόμενη εβδομάδα 

26/05/2023, 10:54 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Άρτα αποκτά ΝΕΟ υπαίθριο θέατρο

23/05/2023, 11:03 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites