Ο Σύλλογος Εργαζομένων Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στηρίζει και συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της 16ης Μαρτίου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου (Σ.Ε.Σ.Τ.Η.), ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα σύσσωμου του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας, στηρίζει και συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της 16ης Μαρτίου και καλεί τα μέλη του μαζικά και αγωνιστικά στις κατά τόπου συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων σε όλη την Ήπειρο. 

Στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει:

“Στα όσα λυπηρά γεγονότα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα, με αποκορύφωμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι ευθύνες είναι πολλές και διαχρονικές και για ακόμη μία φορά η ελληνική κοινωνία θρηνεί αθώα θύματα, νέα παιδιά και εργαζόμενους.

Καλούμε του συναδέλφους τραπεζοϋπαλλήλους της Ηπείρου να συμμετάσχουν στη Γενική Απεργία στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα σε διοικήσεις τραπεζών, ιδιωτικοποιημένων οργανισμών αλλά και στην ίδια την κυβέρνηση.

Οι ανθρώπινες ζωές πάντα, πρώτα και πάνω από τα κέρδη! Πλήρης διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών, όσο ψηλά και αν βρίσκονται!

Πάνδημο το αίτημα για δικαιοσύνη σε ολόκληρη την κοινωνία με πρωτοπόρους τη νεολαία, μαθητές, φοιτητές και νέους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να κάνουν το δύσκολο βήμα και να κατέβουν μαζικά και ειρηνικά στο δρόμο και στην Απεργία. 

Η συγκέντρωση της Πέμπτης οφείλουμε όλοι μας να είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίας, προτάσσοντας και διεκδικώντας, αυτονόητα μεν αλλά δυστυχώς όχι δεδομένα δε, αιτήματα για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας εν έτει 2023!

Ασφαλείς, σύγχρονοι, οικονομικά προσιτοί, περιβαλλοντικά φιλικοί και δημόσιοι ελληνικοί σιδηρόδρομοι!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τέτοια τραγωδία! Σεβασμός στην εργασία και στη ζωή μας!”

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στα Γιάννενα

31/03/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ηπείρου με αποστολή Γερμανών βουλευτών

30/03/2023, 8:01 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ήπειρο

30/03/2023, 7:59 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Κατάληψη στο Τμήμα Γεωπονικής Άρτας και παραίτηση όλων των καθηγητών για τη μη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων

30/03/2023, 6:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι υποψήφιοι με τον Ριζόπουλο στην Π.Ε Πρέβεζας

21/03/2023, 11:56 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος: Ορίστηκαν οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες

21/03/2023, 10:56 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites